Activiteiten Zeeland

Bij Movement Sports kun je niet alleen leren kitesurfen en windsurfen. Wij hebben ook een heleboel leuke spellen en activiteiten. Funsports staat voor lol en gezelligheid en actief op het strand en in het water. Denk aan sporten als suppen, water blobben, bumperball en nog veel meer. Bekijk hieronder ons aanbod.


Alle activiteiten zijn los te boeken onder begeleiding van een instructeur en kun je zelf combineren. Het is ook mogelijk om alleen het materiaal te huren.


Groepsuitje organiseren?

Het is ook mogelijk de activiteiten te combineren in een groepsuitje zoals een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Ook voor een sportdag of kamp kun je bij ons terecht. Alle benodigde ingrediënten en faciliteiten zijn aanwezig om er een geslaagde dag van te maken! Bekijk onze groepsactiviteiteof neem contact op!Wat een super locatie voor een schoolkamp. Aan het strand met geweldig leuke (water)activiteiten. En wat een ontzettend leuke, gezellige mensen. Niets is te veel gevraagd. Ben je op zoek naar een mogelijkheid voor een sportdag of schoolkamp; zoek niet verder!

Arno
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek Nu