Activiteiten Zeeland

Zoek je leuk activiteiten op het strand, in het prachtige Zeeland? Bij Movement Sports ben je aan het goede adres! Naast kitesurfen en windsurfen heeft Movement Sports een groot aanbod aan diverse activiteiten zoals Beach Games, Bumperbal, Mega Suppen, Shoot out, Powerkiten en nog veel meer! We hebben activiteiten voor op het stand en in het water, voor elke leeftijd en voor ieder niveau! Beleef een gezellige en sportieve dag met de leukste activiteiten bij Movement Sports! Bekijk hieronder ons aanbod aan activiteiten.


Alle activiteiten zijn los van elkaar te boeken onder begeleiding van een instructeur. Uiteraard kunnen de activiteiten met elkaar gecombineerd worden tot een gepersonaliseerd dagprogramma voor een onvergetelijk dagje weg. Het is ook mogelijk om alleen het materiaal van de activiteiten te huren en zelf aan de slag te gaan!


Groepsuitje organiseren?

Zoek je leuke activiteiten voor een groepsuitje? Bij Movement Sports is het ook mogelijk om verschillende activiteiten te combineren in een groepsuitje zoals een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest. Naast groepsuitjes kun je ook voor een sportdag of kamp bij ons terecht. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig om er een onvergetelijke dag van te maken! Bekijk onze groepsactiviteiteof neem contact met ons op!


Bekijk hier ons aanbod

Hier vind je het aanbod van alle activiteiten bij Movement Sports. We hebben activiteiten voor op het stand en in het water, voor elke leeftijd en voor ieder niveau. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor een onvergetelijke dag bij Movement Sports. Hopelijk tot snel!

Offerte aanvragen

Expeditie Robinson was super! Goede inhoudelijke spellen en erg leuke begeleiding. Locatie is prima, lekker aan het water!

Nina
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren