Activiteiten Zeeland

Bij Movement Sports kun je niet alleen leren kitesurfen en windsurfen. Wij hebben ook een heleboel leuke spellen en activiteiten. Funsports staat voor lol en gezelligheid en actief op het strand en in het water. Denk aan sporten als suppen, water blobben, bumperball en nog veel meer. Bekijk hieronder ons aanbod.


Alle activiteiten zijn los te boeken onder begeleiding van een instructeur en kun je zelf combineren. Het is ook mogelijk om alleen het materiaal te huren.


Groepsuitje organiseren?

Het is ook mogelijk de activiteiten te combineren in een groepsuitje zoals een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Ook voor een sportdag of kamp kun je bij ons terecht. Alle benodigde ingrediënten en faciliteiten zijn aanwezig om er een geslaagde dag van te maken! Bekijk onze groepsactiviteiteof neem contact op!Met onze carnavalsvereniging hier een uitje geboekt. Het programma was divers en zelf samen te stellen. De instructeurs zijn jong en dynamisch, denken mee in wat je wilt. We hebben ook een BBQ bij geboekt, deze was lekker maar ging wel erg snel. We hebben een super dag beleefd bij Movement Sports

Manouk
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek nu