Kitesurfles privé

In de kitesurfles privé krijg je 1 op 1 begeleiding. Ben je beginner of gevorderd? Heb je specifieke vragen of behoefte aan een intensieve les? We stemmen de kitesurfles helemaal af naar jouw wensen! Een privéles kitesurfen is de snelste manier om te leren kitesurfen.


Waarom een privé kitesurfles?

In de kitesurfles privé ben je de hele zelf aan de kite waardoor je vele herhalingen kunt maken. Je gaat al erg snel het water in. Tevens kun je je eigen leerdoelen aangeven en gaan we op jouw leersnelheid door de les. Ideaal als je heel snel wilt leren kitesurfen of nu juist wat rustiger door de stof wil gaan.

Alle kitesurflessen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs volgens de veilige en methodisch opgebouwde internationale IKO methode.

Hoe boeken

Boeken is bij ons erg simpel! Klik op de button ‘kitesurfles boeken’ en creëer een account op onze boekingspagina. Van hieruit kun je je lessen direct zelf inplannen.

1 les

Voor alle niveau’s! Prive kitesurfles van 2,5 uur. Al het benodigde materiaal is bij de les inbegrepen.

€1602,5 uur
Boek nu
3 lessen

Weet je al zeker dat je wilt leren kitesurfen? Boek dan 3x 2,5u prive kitesurfles!

€4557,5 uur (3x 2,5u)
Boek nu
5 lessen

Vijf daags pakket met daarin 5x 2,5 uur priveles. Alle benodigde materialen zijn bij de les inbegrepen.

€72012,5 uur (5x 2,5u)
Boek nu

heel leuk, voor iedereen tijdens een personeelsfeest van een behoorlijk gemêleerd gezelschap. Goed ingeschat qua activiteiten en ook veel vrijheid.

Leontien
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

IKO

Wij van Movement Sports zijn een IKO kitesurfschool. Dit betekent dat wij alleen maar werken met IKO gecertificeerde kitesurf instructeurs en werken volgens de methode en regels van de IKO. IKO staat voor International Kiteboarding Organizationen is marktleider over de hele wereld op het gebied van kitesurf opleidingen. IKO leidt de instructeurs op om de klant op een juiste veilige manier op weg te helpen.

IKO certificaat

Bij ons krijg je naar afloop van je kitesurfles een IKO certificaat, hiermee kun je je voortgang bij houden. Heb jij het in je om level 3 – zelfstandig kitesurfer te halen?!

Lesgarantie

Kitesurfen is de mooie sport van het spelen met de wind en de natuur. Bij opgaven wordt er getracht de voorkeursdatum en tijd te handhaven, echter hebben wij de natuur niet in handen. Minimaal één dag voor aanvang van de les wordt er met u contact opgenomen, hierbij bespreken we de wind- en weersvoorspellingen. Bij twijfelachtige omstandigheden zullen we samen zoeken naar een nieuwe geschikte datum.

Programma kitesurfles privé

Bekijk hieronder per les wat je kunt verwachten van de kitesurflessen.

Voor beginners starten wij na de kennismaking altijd met het uitzoeken en klaarmaken van het juiste materiaal voor de les. Tijdens de verschillende stappen om de kite met de lijnen klaar te maken koppelen wij theorie aan de praktijk. Zo nemen wij samen de verschillende stappen van het voorbereiden samen door. Denk hieraan aan het oppompen van de kite, vastmaken van de lijnen, controleren en doornemen van de veiligheid-systemen. Als wij zover zijn gaan wij op het water of het land oefenen met het sturen en het onder controle krijgen van de kite. Zodra er voldoende kite controle is zullen wij verder het water in gaan om de verschillende bodydrags (upwind en downwind) door te nemen. De snelle cursisten kunnen mogelijk aan het einde van de les een eerste waterstart maken.
Wij beginnen met gezamenlijk de kite klaar te maken, vervolgens doen we een korte herhaling van les 1; sturen van de kite en het up/ downwind bodydraggen. Zodra dit onder controle is gaan we door naar de waterstart. Middels verschillende oefeningen en tips proberen wij de eerste meters op het board te maken. Tussendoor zijn er verschillende aandachtspunten die wij afhankelijk van de windomstandigheden kunnen doornemen, zoals bodydraggen met het kiteboard en/of de selfrescue doornemen.
Na tweemaal samen de kite te hebben voorbereid is het nu tijd om het zelfstandig te doen. Na controle uiteraard door de instructeur beginnen wij met het herhalen van de voorgaande lessen. Omdat elke les de wind iets anders is moeten wij even wennen aan de kite. Wanneer alles weer onder controle is gaan wij verder met de waterstart en proberen wij de meters varen aan elkaar te koppelen. Het doel deze les is om naar beide kanten de waterstart te oefenen en kleine stukken te varen.
In les 4 en 5 bekijken we samen welke onderdelen wij nog moeten doornemen. Het hoofddoel is naar beide kanten verder varen. Op het board staan en meters maken. Daarna volgt het up-wind varen en self rescue zodat je niet meer over het strand hoeft terug te lopen en jezelf altijd kunt redden!
De laatste les herhalen wij wat nodig en kunnen wij altijd nog extra informatie verschaffen over zaken als weersomstandigheden/materiaal/kitespots/upwind en downwind varen etc. Na deze les willen wij dat je zelfverzekerd materiaal kunt huren en zelfstandig aan de slag kan. Voor de een betekend dat naar beide kanten al varen voor de ander betekend dat naar beide kanten waterstarten.


Kitesurfles duo

Leer samen kitesurfen in een groepje van 2 personen.

€1002,5 uur
Lees meer
Kitesurfles groep

Leer samen kitesurfen in een groepje van 3 personen.

€902,5 uur
Lees meer
Kitesurfles kids

Een onvergetelijke ervaring voor uw kind waarbij plezier en veiligheid voorop staat!

€802,5 uur
Lees meer
Hydrofoil cursus

Kom zweven over het water! Voor ervaren kitesurfers.

€1602,5 uur
Lees meer
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek Nu