Movement Sports heeft een lekker assortiment aan eten en drinken. Je bent van harte welkom voor een lekkere koffie of Zeeuwse bolus. Daarnaast kun je op Movement Sports gezellig zitten met een ijsje, drankje, broodje en/of tussendoortje om optimaal te genieten van het mooie Zeeuwse strand vlakbij Vrouwenpolder. Als het weer iets minder mee zit heeft Movement Sport meer dan voldoende ruimte om overdekt te zitten. Klik op ‘Download menukaart’ om ons aanbod van eten en drinken te bekijken.


Bij groepsuitjes, zoals bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, schoolkampen en sportdagen is het ook mogelijk om op aanvraag gezamenlijk op locatie te ontbijten, lunchen en/of borrelen op het mooie Zeeuwse strand in Kamperland. Ter afsluiting van de dag kan er ook een gezellige BBQ of avondmaaltijd op het strand verzorgd worden. Het vlees wordt voor je bereid en direct vanaf de BBQ geserveerd. Lijkt je dit leuk? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan. Hopelijk zien we je dan snel verschijnen bij Movement Sports!

Eten en drinken

Lees hier meer over eten en drinken in combinatie met groepsuitjes.

Offerte aanvragen

Met onze carnavalsvereniging hier een uitje geboekt. Het programma was divers en zelf samen te stellen. De instructeurs zijn jong en dynamisch, denken mee in wat je wilt. We hebben ook een BBQ bij geboekt, deze was lekker maar ging wel erg snel. We hebben een super dag beleefd bij Movement Sports

Manouk
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek Nu