Longboarden

Longboarden is een sportief en leuk alternatief op fietsen en hardlopen. Dit langere skateboard met grotere en zachtere wielen rolt heel goed over het asfalt en oneffenheden. Met de juiste bescherming aan en een longboard in de hand beginnen we met een speelse warming up. Na verschillende oefeningen te hebben gedaan maken we een tocht rond de jachthaven/vakantiepark. Geen moeilijke trucjes in de halfpipe, maar eenvoudig en stabiel cruisen langs de mooie paden van Kamperland. Bekijk hier foto’s van de longboard cursussen.

Ervaar het longboarden in een uurtje en combineer het eventueel met andere fun & beach activiteiten. Klik hier voor een overzicht van prijzen en faciliteiten.

Longboarden Kamperland Zeeland

Verhuur materiaal
Al onze activiteiten zijn onder begeleiding van een instructeur en kun je zelf combineren. Het is ook mogelijk om zelfstandig een longboard te huren. Dit is dan op eigen risico en zonder begeleiding. Loop binnen of neem contact met ons op voor het huren van materialen.

Uitje in of dagje naar Zeeland?
Bij ons kun je ook terecht voor groepsuitjesbedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Ook voor een sportdag of kamp kun je bij ons terecht. Bijna alles is mogelijk. We maken graag een offerte op maat voor een onvergetelijke dag!


Discover Ongedwongen Sfeer Discover Verwarmd sanitair op locatie Discover Binnen en buiten Ruimte Discover Gecertificeerde instructeurs Discover Gratis parkeermogelijkheden Discover Vlak en ondiep water Discover Accommodatie en verblijf Discover Eten, drinken en terras Discover Gemakkelijk bereikbaar

HORECA OP LOCATIE GELEGEN OP HET STRAND RUSTIGE LOCATIE
Vragen?
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Boek Nu