Escape box

Een escape room, maar dan anders. Deze variant op de escape room kent het thema beach, zon en zee! Kraak de codes middels inscripties, puzzels, trucjes en natuurlijk met samenwerken. Niet samenwerken is geen optie! Lukt het jullie team om alle codes te kraken?

Je krijgt als groep een grote kist voor je neus. De kist bestaat uit allerlei deurtjes en het doel is om zo snel mogelijk alle deurtjes zien te openen. Middels inscripties, puzzels, trucjes en samenwerken kun je alle codes kraken. Een ideaal spel voor groepen, want iedereen kan en moet meehelpen. Het spel is zowel binnen als buiten te spelen. Perfect dus mocht het weer even tegenzitten. Klik hier voor een overzicht van prijzen en faciliteiten.

Beach escape escaperoom

Uitje in of dagje naar Zeeland?
Bij ons kun je ook terecht voor groepsuitjesbedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Ook voor een sportdag of kamp kun je bij ons terecht. Bijna alles is mogelijk. We maken graag een offerte op maat voor een onvergetelijke dag!


Discover Ongedwongen Sfeer Discover Verwarmd sanitair op locatie Discover Binnen en buiten Ruimte Discover Gecertificeerde instructeurs Discover Gratis parkeermogelijkheden Discover Vlak en ondiep water Discover Accommodatie en verblijf Discover Eten, drinken en terras Discover Gemakkelijk bereikbaar

HORECA OP LOCATIE GELEGEN OP HET STRAND RUSTIGE LOCATIE
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek Nu