Escape box

Een escape room, maar dan net anders. Je wordt niet opgesloten in een kamer, maar je probeert een box op te lossen. Deze variant op de escape room kent het thema zon, zee en strand! Niet samenwerken is geen optie! Lukt het jullie team om binnen een uur alle codes te kraken?

Je krijgt als groep een grote kist voor je neus. De kist bestaat uit allerlei deurtjes en vakken. Het doel is om zo snel mogelijk alle deurtjes zien te openen. Middels inscripties, puzzels, trucjes en samenwerken kun je alle codes kraken. Een ideaal spel voor groepen, want iedereen kan en moet meehelpen. Het spel is zowel binnen als buiten te spelen. Perfect dus mocht het weer even tegenzitten. Klik hier voor een overzicht van prijzen en faciliteiten.

De activiteit is bij ons op het strand te spelen maar ook boekbaar voor op locatie*, vraag vrijblijvend een prijs op voor op locatie.

* Locaties binnen Zeeland, Zuid-Holland en Brabant.


Uitje in of dagje naar Zeeland?
Bij ons kun je ook terecht voor groepsuitjesbedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Ook voor een sportdag of kamp kun je bij ons terecht. Bijna alles is mogelijk. We maken graag een offerte op maat voor een onvergetelijke dag!


Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren