Shoot out

Shoot Out is ons nummer 1 gekozen activiteit! Er kan gekozen worden voor meerdere spelvarianten. Deze nieuwe funsport is een combinatie van boogschieten, trefbal en paintball! Een te gek spel voor de jeugd, maar ook zeker voor volwassenen. Verzamel met je team zo veel mogelijk pijlen en rust uit terwijl je schuilt om niet geraakt te worden.

Op een klein speelveld strijd je, gewapend met pijl & boog, tegen elkaar. Er zijn verschillende spelvarianten te spelen zoals ‘Capture the Flag’, ‘Shoot Out’ en ‘Free for All’. Gewapend met een boog speur je het speelveld af naar pijlen om op jou tegenstanders of doelen af te vuren.

Shoot Out kan vrijwel overal gespeeld worden! Denk aan het strand, (kunst)grasveld, gymzaal of sporthal. Shoot Out is beschikbaar op onze strand locaties in Zeeland en op locatie! Klik hier voor een overzicht van prijzen en faciliteiten.

shoot out bedrijfsuitje strand


Uitje in of dagje naar Zeeland?
Bij ons kun je ook terecht voor groepsuitjesbedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Ook voor een sportdag of kamp kun je bij ons terecht. Bijna alles is mogelijk. We maken graag een offerte op maat voor een onvergetelijke dag!


Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren