Bumperball

Bumperball is een unieke en hilarische activiteit! Stap in een grote opgeblazen bubbel en maak je klaar voor de wedstrijd! Rennen, springen, vallen, rollen, bumpen alles is geoorloofd en maakt het een toffe funsport!

Bumperball wordt meestal gespeeld als een voetbal spel. Simpelweg ga je een wedstrijd voetballen, maar nu mag je het een ander moeilijk maken door elkaar te bumpen. Wil je graag bumperball spelen, maar niet in de vorm van voetbal. Geen probleem, er zijn nog vele varianten en spellen met de bumperball die je moet ervaren!

Bumperball is een geweldige teamactiviteit, omdat het door iedereen gespeeld kan worden die graag actief bezig is. Denk aan groepsuitjes zoals een kinderfeest, bedrijfsuitje, schoolkamp of vrijgezellenfeest. Wij passen het spel en de regels zo aan, dat het uitdagend en leuk is om te spelen voor iedere leeftijd. Klik hier voor een overzicht van prijzen en faciliteiten.

Groepsuitje bumperball

Verhuur materiaal
Al onze activiteiten zijn onder begeleiding van een instructeur en kun je zelf combineren. Het is ook mogelijk om alleen het materiaal te huren bij ons op het strand of voor bijvoorbeeld een schoolkamp. Dit is dan op eigen risico en zonder begeleiding. Loop binnen of neem contact met ons op voor het huren van materialen.

Uitje in of dagje naar Zeeland?
Bij ons kun je ook terecht voor groepsuitjesbedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Ook voor een sportdag of kamp kun je bij ons terecht. Bijna alles is mogelijk. We maken graag een offerte op maat voor een onvergetelijke dag!


Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren