IKO & VDWS kitesurfschool Zeeland

Kitesurfschool Zeeland Movement sports werkt alleen met gecertificeerde instructeurs van VDWS international en IKO.


IKO

IKO staat garant voor en bekend om onze veilige, methodische en goed opgebouwde kitesurflessen van gecertificeerde en ervaren IKO instructeurs. IKO staat voor International Kiteboarding Organization en is marktleider over de hele wereld op het gebied van kitesurf opleidingen. Zij leiden kitesurf instructeurs op die de klant op een juiste veilige manier op weg helpen.

iko logo

Kan je al kitesurfen en vind je het leuk anderen te enthousiasmeren over deze geweldige sport? Dan is een opleiding tot kitesurf instructeur een geweldige aanvulling. Naast diepgang over algemene kennis van materiaal/weerkunde en lesopbouw leren wij jou alle ins en outs van het lesgeven. Met het internationale IKO certificaat kan je vervolgens bij vrijwel elke Kitesurfschool ter wereld aan de slag. De trainingen beslaan altijd 5 dagen, binnen deze dagen zijn wij flexibel om de dagen in te delen naar de weersverwachtingen. Zo zullen wij uiteraard zoveel mogelijk de theorie behandelen als het niet of minder waait en zoveel mogelijk op het water oefenen als de omstandigheden daar zich voor lenen. De cursus gaat dan ook altijd door op de geplande data.


De AITC is de intensieve eerste 5-daagse training die je volgt. Hierna ben je klaar om complete beginners de eerste les te geven. Om zelfstandig instructeur te worden voor de vervolg lessen dien je ook de ITC te volgen. Met deze twee trainingen op zak ben je bij vrijwel alle kitesurfscholen welkom. Uiteraard zijn er bij slagen ook diverse opties om zowel fulltime als parttime les te geven bij Movement Sports! Data en prijzen voor 2021:


Assistant instructor course (AITC): 16/17/18/24/25 April Kosten: 500,- euro

Instructor level 1 Training Course (ITC): 26 t/m 30 April Kosten: 850,- euro

Medical First aid training (MFA/EHBO): 1 Mei Kosten: 95,- euro


IKO aanvraag

    Beide trainingen zijn 5 dagen en voor de ITC is een geldig MFA of EHBO diploma verreist.

VDWS International

VDWS International leidt instructeurs op voor diverse watersporten, waaronder kitesurfen, en staat voor kwaliteit in de watersport. Voor het opleiden van kitesurf instructeurs worden 7 levels gehanteerd en daarnaast een stuk theorie. Movement Sports werkt alleen met gecertificeerde en ervaren IKO/VDWS kitesurf instructeurs.

vwds logo


Super vriendelijke en ervaren instructeur. De gehele dag was prima georganiseerd. Niets op aan te merken. Bedankt voor de leuke dag.

Teun
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Kitesurfles volgen?

Hier vind je meer informatie over kitesurflessen.

Kitesurfles Zeeland

Over kitesurfen

Hier vind je algemene informatie over kitesurfen.

Kitesurfles Zeeland
Kitesurfles privé

Eén of meerdere privé kitesurflessen helemaal afgestemd op jouw niveau!

€1102 uur
Lees meer
Kitesurfles duo

Leer samen met een vriend, vriendin of familielid kitesurfen!

€1053 uur
Lees meer
Kitesurfles groep

Leer samen kitesurfen in een groepje van 3 personen

€903 uur
Lees meer
Kitesurfles Kids

Een onvergetelijke ervaring voor uw kind waarbij plezier en veiligheid voorop staat!

€552 uur
Lees meer
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek Nu