IKO & VDWS kitesurfschool in Zeeland

Movement Sports is de beste kitesurfschool in Zeeland. Onze kitesurfschool in Kamperland is een prachtige plek om te kitesurfen op de Oosterschelde.


IKO en VDWS

IKO en VDWS staan garant voor en bekend om onze veilige, methodische en goed opgebouwde kitesurflessen van gecertificeerde en ervaren IKO of VDWS instructeurs. IKO staat voor International Kiteboarding Organization en is samen met VDWS marktleider over de hele wereld op het gebied van kitesurf opleidingen. Zij leiden kitesurf instructeurs op die de klant op een juiste veilige manier op weg helpen.

iko logo

Kan je al kitesurfen en vind je het leuk anderen te enthousiasmeren over deze geweldige sport? Dan is een opleiding tot kitesurf instructeur een geweldige aanvulling. Naast diepgang over algemene kennis van materiaal/weerkunde en lesopbouw leren wij jou alle ins en outs van het lesgeven. Met het internationale IKO of VDWS certificaat kan je vervolgens bij vrijwel elke Kitesurfschool ter wereld aan de slag. De trainingen beslaan 5-7 dagen, binnen deze dagen zijn wij flexibel om de dagen in te delen naar de weersverwachtingen. Zo zullen wij uiteraard zoveel mogelijk de theorie behandelen als het niet of minder waait en zoveel mogelijk op het water oefenen als de omstandigheden daar zich voor lenen. De cursus gaat dan ook altijd door op de geplande data.


Op de website van de IKO en VDWS staan de geplande trainingen. Ben je opzoek naar meer informatie over de instructeurs opleidingen? Vul dan onderstaand het formulier in en wij nemen contact met je op!


Instructeursopleiding aanvragen

Heb jij interesse in een (bij)baan als kitesurfleraar? Zoek je meer informatie over de mogelijkheden om instructeur te worden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op!


VDWS International

VDWS International leidt instructeurs op voor diverse watersporten, waaronder kitesurfen, en staat voor kwaliteit in de watersport. Voor het opleiden van kitesurf instructeurs worden 7 levels gehanteerd en daarnaast een stuk theorie.

vwds logo


Wat een super locatie voor een schoolkamp. Aan het strand met geweldig leuke (water)activiteiten. En wat een ontzettend leuke, gezellige mensen. Niets is te veel gevraagd. Ben je op zoek naar een mogelijkheid voor een sportdag of schoolkamp; zoek niet verder!

Arno
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Kitesurfles volgen?

Hier vind je meer informatie over kitesurflessen.

Kitesurfles Zeeland

Over kitesurfen

Hier vind je algemene informatie over kitesurfen.

Kitesurfles Zeeland
Kitesurfles privé

Eén of meerdere privé kitesurflessen helemaal afgestemd op jouw niveau!

€1602,5 uur
Lees meer
Kitesurfles duo

Leer samen met een vriend, vriendin of familielid kitesurfen!

€1002,5 uur
Lees meer
Kitesurfles groep

Leer samen kitesurfen in een groepje van 3 personen

€902,5 uur
Lees meer
Kitesurfles Kids

Een onvergetelijke ervaring voor uw kind waarbij plezier en veiligheid voorop staat!

€802,5 uur
Lees meer
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren