Wil je een sportief uitje organiseren voor jouw sportieve vriendengroep, familie of collega’s? Bij Movement Sports hebben we een gevarieerd aanbod van sportieve activiteiten en spellen. Voor iedere groep zit er wel wat bij. Groot, klein, jong of oud. Maak er samen met ons een gevarieerde, sportieve dag vol plezier voor iedereen van. Het is ook mogelijk om bij ons een ontbijt, lunch of BBQ op het strand te boeken.

Sportief uitje

Ons aanbod bestaat uit een gevarieerd aantal activiteiten: op het water, op het strand én indoor!

Alle activiteiten bekijken
Sportief uitje zeeland longboarden

Sportief uitje op maat

Wij maken graag een arrangement op maat voor jullie groep. Bekijk verderop deze pagina een tweetal voorbeelden van een sportief uitje.

Wij bieden diverse faciliteiten zoals verwarmd sanitair en horeca. Ontbijt of lunch op ons terras en/of sluit af met een BBQ op het strand. Andere ideeën? Neem contact op voor de mogelijkheden. Samen stellen we een onvergetelijke dag samen. Wij verzorgen ook activiteiten op locatie!


Wat een super locatie voor een schoolkamp. Aan het strand met geweldig leuke (water)activiteiten. En wat een ontzettend leuke, gezellige mensen. Niets is te veel gevraagd. Ben je op zoek naar een mogelijkheid voor een sportdag of schoolkamp; zoek niet verder!

Arno
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Uitje met vriendinnen

Een sportief uitje met vriendinnen organiseren? Stel zelf je dag samen bij Movement Sports! Je kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod van actieve en hilarische activiteiten.

Blijf lekker op het droge en speel shoot out of ga longboarden over de mooie paden van Kamperland. Wil je wel het water in? Ga dan suppen of volg een windsurf- of kitesurfles? Wil je vooral veel lol hebben of de dag hilarisch afsluiten, ga dan een potje bumperballen of shoot outs. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt. En wat is er heerlijker dan een sportieve dag afsluiten met een heerlijke welverdiende BBQ op het strand?!

Uitje mannen

Wil je een uitje organiseren voor een stel sportieve mannen? Kies uit onze sportieve activiteiten en stel zelf een sportief uitje samen.

Ga bijvoorbeeld leren windsurfen, kitesurfen of powerkiten. We hebben ook een aantal actieve en hilarische beachgames zoals beachflag footbal of Bumperball. Mogelijkheden genoeg dus! Ook een zeskamp behoort tot de mogelijkheden. Kies uit de vele activiteiten. Tussendoor kun je bij ons lunchen en dag kan afgesloten worden met een heerlijke, geheel verzorgde BBQ op het strand!

Zijn jullie een gevarieerde groep? Bij de meeste spellen zijn er verschillende rollen. Voor ieder groepslid is er wel een rol weggelegd, actief of juist minder actief. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken of vraag vrijblijvend een offerte aan.


Waarom een sportief uitje bij Movement Sports?

  • Sportieve uitjes op maat voor een unieke beleving.
  • Leuk voor jong en oud; sportief of lekker ontspannen.
  • Veel variatie en spellen waarbij samenwerking van belang is.
  • Alternatief programma bij veranderende weersomstandigheden.

  • Betaalbaar, persoonlijk en gezellig, relaxte sfeer.
  • Enthousiaste en gecertificeerde instructeurs.
  • Kleedkamers, warme douches en horeca.
  • Ook ontbijt, lunch, diner en BBQ kunnen worden verzorgd.

Faciliteiten

Wanneer je bij ons een sportief uitje boekt, kunnen je gratis gebruik maken van onze faciliteiten, zoals omkleed ruimtesdouches. Daarnaast kun je gebruik maken van ons terras met horeca. Wij bieden diverse drankjes, snacks, lunch en ook voor een BBQ op het strand kun je bij ons terecht. Bekijk hier onze prijzen en faciliteiten. Wil je ook overnachten? Boek dan een campingplek, beachhouse of chalet op het naastgelegen Roompot Beach Resort. Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid!


Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren