Veel gestelde vragen over kitesurfles

Op de FAQ Kitesurfles pagina vind je antwoord op de meest gestelde vragen over onze kitesurflessen Zeeland. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!


Zwemkleding, een handdoek en eventueel douchespullen kun je zelf meenemen. Kitesurf gear – een wetsuit, zwemvest, helm, schoentjes, trapeze, kites en board – zit inbegrepen bij alle lessen, maar eigen materiaal meenemen mag natuurlijk ook.
De hoofdlocatie van Movement Sports is Kamperland (vlakbij Vrouwenpolder). Wij zitten aan de Oosterschelde op het Sophiastrand. Andere locaties waar we kitesurflessen geven zijn Vrouwenpolder, Neeltje Jans en Grevelingendam.
Na hoeveel lessen je zelfstandig kunt kitesurfen verschilt per persoon. Gemiddeld genomen kan iemand na ongeveer 3 lessen zelfstandig kitesurfen.
Ja. Bij ons kun je een kitesurfles volgen ongeacht je niveau. We werken met kleine groepen en ervaren instructeurs, waardoor er voldoende mogelijkheden zijn om iedereen op niveau les te geven. Wij geven ook prive kitesurflessen.
Wij hebben speciale kitsurflessen voor kinderen van 7 tot 12 jaar.  Vanaf 12 jaar kun je een reguliere kitesurfles volgen.
Over het algemeen geven wij van april t/m oktober kitesurflessen.
Minimaal één dag voor aanvang van de les wordt er met u contact opgenomen, hierbij bespreken we de wind- en weersvoorspellingen. Bij twijfelachtige omstandigheden zullen we samen zoeken naar een nieuwe geschikte datum.
Iedereen kan kitesurfen. Het is alleen een kwestie van doen en bij de één vergt het wat meer oefening dan bij de ander? Heb je ervaring met kiten en/of windsurfen, dan zal het zeker goed gaat. Doordat je constant bezig hebt en een wetsuit draagt zul je geen last hebben van de kou. Twijfel je toch nog? Dan is onze kitesurf expierence misschien iets voor jou.
Nee. Het is niet nodig om fysiek sterk te zijn. Ook jonge kinderen kunnen kitesurfen. Het kan zijn dat je achteraf wel wat spierpijn hebt in je armen.
Ja, dat is mogelijk. Je kunt een kitesurfles boeken voor meerdere personen. Wil je er een dagje uit van maken? Kijk dan bij onze groepsactiviteiten of neem contact met ons op!
Je kunt per pin of contact betalen. Of met de Movement Sports kadobon.
Een les kan ten alle tijden geannuleerd worden door zowel u zelf als door ons. Wij zullen een les alleen annuleren als de weersomstandigheden het niet toelaten, bijvoorbeeld onweer storm of te veel/weinig wind.


Kitesurfles privé

Eén of meerdere privé kitesurflessen helemaal afgestemd op jouw niveau!

€160Per persoon
Lees meer
Kitesurfles duo

Leer samen met een vriend, vriendin of familielid kitesurfen!

€100Per persoon
Lees meer
Kitesurfles groep

Leer samen kitesurfen in een groepje van 3 personen

€90Per persoon
Lees meer
Kitesurfles Kids

Een onvergetelijke ervaring voor uw kind waarbij plezier en veiligheid voorop staat!

€80Per persoon
Lees meer

Meer weten?

Hier vind je meer informatie over kitesurflessen.

Kitesurfen Zeeland

Super vriendelijke en ervaren instructeur. De gehele dag was prima georganiseerd. Niets op aan te merken. Bedankt voor de leuke dag.

Teun
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Algemene informatie

Hier vind je algemene informatie over kitesurfen

Kitesurfen Zeeland

Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren