Kitesurfles kids

Jong geleerd is oud gedaan! Kinderen zijn lenig, speels en leren erg snel. Ideaal om het kitesurfen snel onder de knie te krijgen. Het programma van kitesurfles kids speelt op een ludieke manier op deze kenmerken in. Veel actie, korte lijnen en kleine kites zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor je kind.

Waarom kitesurfles kids?

De kitesurfles kids is speciaal voor kinderen van 7 t/m 15 jaar. De lessen worden gegeven in kleine groepjes van minimaal 2 tot maximaal 4 kinderen per instructeur. Met speciale kleine kites maken de kinderen kennis met de kracht van de natuur. Een fantastische en onvergetelijke ervaring voor je kind. Het is ook mogelijk om 1 persoon op te geven, wij proberen een passende mede cursist voor jullie kind te vinden. Het is ook mogelijk dat een van de ouders deelneemt in de les om aan de voorwaarde te voldoen van minimaal 2 deelnemers.

Afhankelijk van de weersomstandigheden is de eerste les volledig op het strand of gedeeltelijk in het water en op het strand. Dit is ter beoordeling van onze instructeurs.

Natuurlijk staan in de kitesurfles kids veiligheid en plezier voorop.
De lessen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs volgens de veilige en methodisch opgebouwde internationale IKO methode.

Hoe boeken

Boeken is bij ons erg simpel! Klik op de button ‘windsurfles boeken’ en creëer een account op onze boekingspagina. Van hieruit kun je je lessen direct zelf inplannen.

1 les

Boek 1 les. Heeft je kind de smaak te pakken en wil hij of zij meer lessen volgen? Dan betaal je alleen het verschil.

€802,5 uur
Boek nu
3 lessen

Weet je kind al zeker dat hij of zij wilt leren kitesurfen? Boek dan 3 lessen.

€2307,5 uur (3x 2,5)
Boek nu
5 lessen

Boek 5 lessen als je kind snel zelfstandig wil leren kitesurfen.

€36012,5 uur (5x 2,5u)
Boek nu

3daagse prive kitesurfles gehad van eigenaar van de zaak. Goede les met veel goede tips waardoor ik snel leerde kitesurfen. Was super om te doen en ik ga hier zeker mee verder.

Desiree
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

IKO

Wij van Movement Sports zijn één van de IKO centers van Nederland, wat betekent dat wij alleen maar werken met IKO gecertificeerde kitesurf instructeurs en werken volgens de methode en regels van de IKO. IKO staat voor International Kiteboarding Organization en is marktleider over de hele wereld op het gebied van kitesurf opleidingen. IKO leidt de instructeurs op om de klant op een juiste veilige manier op weg te helpen.

Lesgarantie

Kitesurfen is de mooie sport van het spelen met de wind en de natuur. Bij opgaven wordt er getracht de voorkeursdatum en tijd te handhaven, echter hebben wij de natuur niet in handen. Minimaal één dag voor aanvang van de les wordt er met u contact opgenomen, hierbij bespreken we de wind- en weersvoorspellingen. Bij twijfelachtige omstandigheden zullen we samen zoeken naar een nieuwe geschikte datum.

Programma kitesurfles kids

Bekijk hieronder per les wat je kunt verwachten van de kitesurflessen.

De dag wordt begonnen met een kennismaking onder het genot van een kopje koffie of thee. Hier beginnen we met een kennismaking daarna gaan we door met een theorie gedeelte waar er een uitleg is over het veiligheidssysteem van een kite. Na de theorie gaan we eerst op strand oefenen met het sturen en het onder controle krijgen van de kite. Zodra er voldoende kite controle is zullen we het water in gaan om te bodydraggen. De snelle cursisten kunnen zelfs aan het einde van de eerste les een waterstart met board proberen
Zorg ervoor dat je een kwartier voor de les aanwezig bent, zodat we snel kunnen starten met het omkleden en het strand op kunnen gaan. Na de kite te hebben opgetuigd beginnen we met een korte herhaling van les 1; het bodydraggen. Zodra dit onder controle is komt het board erbij en gaan we proberen de eerste meters te maken.
Ook tijdens les 3 beginnen wij met het herhalen, tijdens elke les is de wind anders dus moeten wij even wennen aan de kite. Wanneer alles weer onder controle is en jij 1 bent geworden met de kite gaan we verder met de water start. Hopelijk maak je dan ook je eerste meters op het board.
Na dat we gecontroleerd de kite hebben bestuurt gaan we het water in. om onze vaar skills te verbeteren. Op het board staan en meters maken beide kanten op. Daarna volgt het up-wind varen zodat je niet meer over het strand hoeft terug te lopen!
Na dat we gecontroleerd de kite hebben bestuurt gaan we het water in. om onze vaar skills te verbeteren. Op het board staan en meters maken beide kanten op. Daarna volgt het up-wind varen zodat je niet meer over het strand hoeft terug te lopen!


Kitesurfles privé

Eén of meerdere privé kitesurflessen helemaal afgestemd op jouw niveau!

€1602,5 uur
Lees meer
Kitesurfles duo

Leer samen kitesurfen in een groepje van 2 personen.

€1002,5 uur
Lees meer
Kitesurfles groep

Leer samen kitesurfen in een groepje van 3 personen.

€902,5 uur
Lees meer
Hydrofoil cursus

Kom zweven over het water! Voor ervaren kitesurfers.

€1602,5 uur
Lees meer
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek Nu