Groepsactiviteiten Zeeland

Zoek je leuke groepsactiviteiten? Bij Movement Sports vind je de leukste activiteiten die plaatsvinden bij Movement Sports, op het strand, in het prachtige Zeeland! Movement Sports beschikt over de meest leuke groepsactiviteiten voor jong en oud! Unieke activiteiten voor jong en oud, voor een unieke beleving met een relaxte sfeer. Bijna alles is mogelijk bij Movement Sports én voor ieder budget is er een groepsactiviteit beschikbaar. Wij hebben een zeer breed aanbod aan leuke, originele activiteiten, zowel op het strand en/of in het water als indoor. Mogelijkheden genoeg voor iedere groep. We kunnen op het strand groepsactiviteiten aanbieden tot 250 personen. Movement Sports heeft binnen een capaciteit van maximaal 70 personen. Op ons terras kunnen daarnaast 40 personen overdekt zitten. Maar ook kleine groepen zijn bij ons van harte welkom. Groepsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of kampen en sportdagen? Bij Movement Sports ben je aan het juiste adres!


Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden voor groepsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en kampen. Of bekijk hier al onze activiteiten.


Groepsuitje Zeeland

Lees meer over de mogelijkheden voor een groepsuitje en bekijk hier het aanbod van groepsuitjes.

Boek nu

Bedrijfsuitjes Zeeland

Lees meer over de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Zeeland en bekijk hier het aanbod van bedrijfsuitjes.

Boek nu

Vrijgezellen-feesten

Lees meer over de mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest bij Movementsports en bekijk hier het aanbod van vrijgezellenfeesten.

Boek nu

Kampen en sportdagen

Lees meer over kampen en sportdagen bij Movementsports en bekijk hier het aanbod van kampen en sportdagen.

Kampen Zeeland

Super vriendelijke en ervaren instructeur. De gehele dag was prima georganiseerd. Niets op aan te merken. Bedankt voor de leuke dag.

Teun
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren