Onze faciliteiten bestaan uit:

Kleedkamers

Onze kleedruimtes zijn niet groot, maar voldoen aan waar ze voor nodig zijn. Een handige ruimte, waar je eventueel je spullen kan laten liggen en snel kan omkleden om lekker actief te zijn. Waardevolle spullen kunnen achter gelaten worden in de lockers. Grote groepen kunnen al hun spullen op een plaats binnen in de winkel leggen.

vrouw
man

Verblijf en tipitenten

Ons bedrijf staat op het strand van Roompot Beach Resort. Ideaal, mocht je namelijk meerdere dagen activiteiten willen doen, kun je direct over de duinen verblijven. Het park heeft vele opties van standaard chalets tot luxe strandhuizen. Daarnaast is er een grote camping, waar je eigen tentjes kan plaatsen of via ons een volledig opgezet terrein kan reserveren. Wij plaatsen dan vooraf aan je komst grote tipitenten (8 persoons), waarin je enkel nog je slaapspullen hoeft te leggen (veldbedjes is als optie om toe te voegen). Maximaal grote groepen 250 personen. Wil je graag verblijven, neem dan eerst contact met ons op en wij zullen dit organiseren in samenwerking met de Roompot.

Tipi tenten
Tipi tenten

Toilet en Buitendouche

Direct in ons pand hebben we verschillende gescheiden toiletten voor heren en dames. Tevens hebben wij aan de achterkant van ons pand twee koude buitendouches om heerlijk af te koelen en/of het zout en zand af te spoelen.

Toilet
Douche

Sanitair Roompot Marina

Op minder dan 100 meter afstand van ons pand is het sanitair gebouw van Roompot Marina. Door onze samenwerking met de Roompot kunnen wij u indien gewenst ook verwarmde douches en toilet ruimtes aanbieden.

Marina
sanitair

Vergaderruimte

Direct naast ons pand is de beachclub Bestevaer van de Roompot. Hier bevind zich op de eerste verdieping een ruime vergaderruimte met uitzicht over het strand en de Oosterschelde. Ideaal te combineren voor een perfecte personeelsdag. Start de dag met vergaderen, aansluitend lunchen en activiteiten op het strand. Eventueel kun je de dag nog afsluiten met een lekkere strand BBQ.  Neem contact met ons op voor de opties.

Vergaderen
beachclub

Recreatieruimte

Heb je bijvoorbeeld tijdens een schoolkamp een grote ruimte nodig om met de gehele groep een avondvullend programma te organiseren, denk aan een bonte-avond of bordspellen toernooi? Dan kunnen wij bij de Roompot een geschikte ruimte voor jullie reserveren. Dus ook bij slecht weer, kun je lekker droog je avondprogramma vullen.

Overdekt zwemparadijs

De Roompot heeft een groot overdekt zwembad, waar je lekker met je groep kan gaan zwemmen en chillen. Wij kunnen voor iedere groep een plekje reserveren in het zwembad. Het heeft onder andere een glijbaan, golfslagbad en diverse kleinere baden/stroomversnellingen.

Zwembad

Parkeerplaats (gratis)

Op ongeveer 200 meter van ons pand, bij binnenkomst van de jachthaven, is een groot parkeerterrein met ruimte voor onder andere touringcars en elektrische laadpunten.  Het is gratis om hier te parkeren. Hier is de exacte locatie, wij vragen al onze klanten dan ook daar te parkeren.

Met collegas op weekend waarbij we in verschillende teams eerst gingen beach escapen en toen mega suppen. Hebben n fantastische middag gehad!! Orginele beach escape en hilarische megasup. Maakte ons weekend

Laura
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren