Windsurfles kids

Windsurfles kids is speciaal voor stoere kinderen, die graag actief bezig zijn op het water. In de windsurfles kids wordt er les gegeven in kleine groepjes van 3 tot maximaal 5 personen. Wij hebben diverse pakketten van 1 tot 3 en 5 dagen les, zie hieronder voor meer informatie.

Waarom windsurfles kids?

Spelenderwijs maken de kinderen kennis met een surfplank, het zeil, windrichting, het varen en draaien over het water. De lessen worden bij ons in groepen gegeven en duren 2,5 uur. Erg gezellig dus en precies lang genoeg om de concentratie erbij te houden en dus zo snel mogelijk te leren. Wij gebruiken extra stabiele surfplanken en kleine kinderzeiltjes, waardoor zelfs onze kleinste kinderen een ster worden!

Schrijf alleen in of met een groepje. Als je alleen inschrijft gaat de les alleen door onder voorbehoud van andere cursisten.

Hoe boeken

Boeken is bij ons erg simpel! Klik op de button ‘windsurfles boeken’ en creëer een account op onze boekingspagina. Van hieruit kun je je lessen direct zelf inplannen.

Windsurfles kids

1 les

Alle materialen zijn bij de windsurfles inbegrepen. Prijzen zijn per persoon.

€602,5 uur
Boek nu
3 lessen

3x 2,5 uur kids windsurfles. Alle materialen zijn bij de les inbegrepen Prijzen zijn per persoon.

€1707,5u (3x 2,5u)
Boek nu
5 lessen

5x 2,5 uur kids windsurfles. Alle materialen zijn bij de les inbegrepen Prijzen zijn per persoon.

€27012,5 uur (5x 2,5u)
Boek nu

heel leuk, voor iedereen tijdens een personeelsfeest van een behoorlijk gemêleerd gezelschap. Goed ingeschat qua activiteiten en ook veel vrijheid.

Leontien
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor


Locatie

Kamperland is een geweldige windsurfspot, waar het water vlak is en lang ondiep. Movement Sports heeft een gezellig strandpaviljoen met zonneterras en bar. Hier kun je gezellig zitten met een ijsje, drankje, snack en/of tussendoortje. Verder kun je gebruik maken van onze omkleed ruimte, toiletten en doucheruimtes.

VWDS
Alle windurflessen worden gegeven door VWDS gecertificeerde instructeurs. VDWS International leidt instructeurs op voor diverse watersporten, waaronder windsurfen, en staat voor kwaliteit in de watersport.

Windsurfles privé

Eén of meerdere prive windsurflessen helemaal afgestemd op jouw niveau!

€1602,5 uur
Lees meer
Windsurfles duo

Leer samen met een vriend, vriendin of familielid windsurfen! Prijzen per persoon.

€1002,5 uur
Lees meer
Windsurfles groep

Leer samen windsurfen in een groepje van 3 tot 5 personen. Prijzen per persoon.

€702,5 uur
Lees meer

Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek Nu