Windsurfles kids

Windsurfles kids is speciaal voor stoere kinderen, die graag actief bezig zijn op het water. In de windsurfles kids wordt er les gegeven in kleine groepjes van 3 tot maximaal 6 personen. Wij hebben diverse pakketten van 1 tot 3 en 5 dagen les, zie hieronder voor meer informatie.

Waarom windsurfles kids?

Spelenderwijs maken de kinderen kennis met een surfplank, het zeil, windrichting, het varen en draaien over het water. De lessen worden bij ons in groepen gegeven en duren 2 uur. Erg gezellig dus en precies lang genoeg om de concentratie erbij te houden en dus zo snel mogelijk te leren. Wij gebruiken extra stabiele surfplanken en kleine kinderzeiltjes, waardoor zelfs onze kleinste kinderen een ster worden!

Schrijf alleen in of met een groepje. Als je alleen inschrijft gaat de les alleen door onder voorbehoud van andere cursisten.

Windsurfles kids

1 les

Alle materialen zijn bij de prijs inbegrepen.

€502 uur
Boek nu
3 lessen

De lessen worden verdeeld over drie dagen. Alle materialen zijn bij de prijs inbegrepen

€1406 uur
Boek nu
5 lessen

De lessen worden verdeeld over vijf dagen en alle materialen zijn in de prijs inbegrepen.

€22510 uur
Boek nu

Discover Ongedwongen Sfeer Discover Verwarmd sanitair op locatie Discover Binnen en buiten Ruimte Discover Gecertificeerde instructeurs Discover Gratis parkeermogelijkheden Discover Vlak en ondiep water Discover Accommodatie en verblijf Discover Eten, drinken en terras Discover Gemakkelijk bereikbaar

Deze zomer heb ik een aantal kite lessen gevolgd bij Movement sports. De organisatie/begeleiding en inhoud van de kite lessen is zeer professioneel te noemen. De nadruk ligt echt op de persoonlijke benadering en kwaliteit van de kite les. Dit alles bij een ongedwongen sfeer. Echt een aanrader!

Marc
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor


Locatie

Kamperland is een geweldige windsurfspot, waar het water vlak is en lang ondiep. Movement Sports heeft een gezellig strandpaviljoen met zonneterras en bar. Hier kun je gezellig zitten met een ijsje, drankje, snack en/of tussendoortje. Verder kun je gebruik maken van onze omkleed ruimte, toiletten en doucheruimtes.

Windsurfles privé

Eén of meerdere prive windsurflessen helemaal afgestemd op jouw niveau!

€1302 uur
Lees meer
Windsurfles duo

Leer samen met een vriend, vriendin of familielid windsurfen!

€752 uur
Lees meer
Windsurfles groep

Leer samen windsurfen in een groepje van 3 tot 6 personen

€602 uur
Lees meer

VWDS
Alle windurflessen worden gegeven door VWDS gecertificeerde instructeurs. VDWS International leidt instructeurs op voor diverse watersporten, waaronder windsurfen, en staat voor kwaliteit in de watersport.

HORECA OP LOCATIE GELEGEN OP HET STRAND RUSTIGE LOCATIE
Vragen?
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Boek Nu