Prijzen groepsactiviteiten Zeeland

De onderstaande prijzen zijn gebaseerd op 8 personen. Ben je met een grote groep? Dan kan je korting oplopen tot 50%. Onderstaande prijzen zijn vanaf prijzen, vraag voor een exacte prijs voor jouw groep een offerte op. We kunnen groepen tot 200 personen activiteiten en horeca aanbieden. Ons strandpaviljoen heeft binnen een zitcapaciteit van maximaal 70 personen en daarnaast buiten onder de stretchtent nog een mogelijk voor 40 personen. Indien het mooi weer is kunnen we met de gehele groep tot 200 personen buiten zitten. Ben je met minder dan 8 personen, dan zijn sommige activiteiten mogelijk, startbedrag wordt verrekend vanaf 8 personen.


1 activiteit

Inclusief welkom en afsluiting (75 minuten)

€17,95Per persoon
Offerte aanvragen
2 activiteiten

Inclusief welkom en afsluiting (2x 75 minuten)

€33,95per persoon
Offerte aanvragen
3 activiteiten

Inclusief welkom, afsluiting en pauze (3x 75 minuten)

€47,95Per persoon
Offerte aanvragen
>3 activiteiten

Inclusief welkom, afsluiting en pauze

Op aanvraag
Offerte aanvragen

Faciliteiten locatie Kamperland

Wanneer je bij ons een groepsuitje boekt, kunnen je gratis gebruik maken van onze faciliteiten, zoals omkleedruimtesdouches. Daarnaast kun je gebruik maken van ons terras met horeca. Wil je ook overnachten met een grote groep? Boek dan via ons een campingplek, beachhouse of chalet op het naastgelegen Roompot Beach Resort. Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid!

Klik hier voor al onze faciliteiten.


Expeditie Robinson was super! Goede inhoudelijke spellen en erg leuke begeleiding. Locatie is prima, lekker aan het water!

Nina
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren