XL SUP

MEGA SUP is een superleuke activiteit voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en andere groepen. Samen met een van onze instructeurs gaan jullie het water op om een tour te maken door de jachthaven en op de Oosterschelde. Hierbij komen teambuilding en fun centraal te staan. Door verschillende uitdagingen en oefeningen met de groep te doorlopen testen we de onderlinge samenwerking. Zijn jullie op elkaar ingespeeld of zullen er toch enkele het niet droog kunnen houden?

SUP is afgekort van Stand Up Paddleboard, ook wel ‘suppen’ genoemd. Op een surfplank sta je rechtop en peddle je staand, het is te vergelijken met kanoën maar in plaats van zittend moet je staand op de plank peddelen. Regulier heeft elke persoon en eigen SUP en peddle, echter bij de MEGA SUP delen jullie samen 1 enorme plank van 5,5 meter en krijgt iedereen een eigen peddle. Hier kunnen wij met maximaal 12 personen tegelijk op staan en moet er samengewerkt worden om voorruit te komen. Deze activiteit staat garant voor hilariteit, uitdaging op het water. Klik hier voor een overzicht van prijzen en faciliteiten.

Vergeet niet zwemkleding mee te nemen. Bij lekker weer gaan we in zwemkleding, indien de temperatuur een wetsuit vraagt is deze inclusief bij deze activiteit.

Mega suppen bedrijfsuitje

Uitje in of dagje naar Zeeland?
Bij ons kun je ook terecht voor groepsuitjesbedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Ook voor een sportdag of kamp kun je bij ons terecht. Bijna alles is mogelijk. We maken graag een offerte op maat voor een onvergetelijke dag!


Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren