Windsurfles duo

Windsurfen is een geweldige sport, die je snel kunt leren en waarbij je binnen de eerste les al je eerste meters kan maken!

Waarom windsurfles duo?

In een windsurfles duo krijg je met twee personen les van een instructeur en ben je goedkoper uit dan met een privé les. Binnen ons programma leren onze instructeurs je in korte tijd de basis van het windsurfen. Denk hierbij aan: materiaalkennis, windrichtingen, koers varen en meer.

Een ander voordeel is dat je de kitesurfles samen kunt volgen met je partner, een vriend of vriendin of een collega of familielid. Dat is wel zo gezellig. Alleen inschrijven kan ook. De les gaat dan alleen door onder voorbehoud van een andere cursist.

Hoe boeken

Boeken is bij ons erg simpel! Klik op de button ‘windsurfles boeken’ en creëer een account op onze boekingspagina. Van hieruit kun je je lessen direct zelf inplannen.

1 les

Een duo windsurfles duurt 2,5 uur. Alle benodigde materialen zijn bij de les inbegrepen. Prijzen per persoon.

€1002,5 uur
Boek nu
3 lessen

3x 2,5 uur duo windsurfles per dag. Alle benodigde materialen zijn bij de les inbegrepen. Prijzen per persoon.

€2857,5 uur (3x 2,5u)
Boek nu
5 lessen

5x 2,5 uur duo windsurfles per dag. Alle benodigde materialen zijn bij de les inbegrepen. Prijzen per persoon.

€45012,5 uur (5x 2,5u)
Boek nu

Met collegas op weekend waarbij we in verschillende teams eerst gingen beach escapen en toen mega suppen. Hebben n fantastische middag gehad!! Orginele beach escape en hilarische megasup. Maakte ons weekend

Laura
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor


Locatie

Kamperland is een geweldige windsurfspot, waar het water vlak is en lang ondiep. Movement Sports heeft een gezellig strandpaviljoen met zonneterras en bar. Hier kun je gezellig zitten met een ijsje, drankje, snack en/of tussendoortje. Verder kun je gebruik maken van onze omkleed ruimte, toiletten en doucheruimtes.

Vervolg

Heb je gekozen voor het 3 lessenpakket, maar wil je toch nog extra lessen? Dan hoef je enkel het verschil tot 5 lessen bij te betalen. Heb je het pakket van 5 lessen doorlopen en wil je toch nog graag lessen volgen. Dan betaal je vanaf les 6 en verder nog maar 1 vast gereduceerd tarief, vraag hierna bij de kassa.

Let op: je kan slechts 1x per seizoen een totaalpakket (3 of 5 lessen) afnemen. Het is niet mogelijk om de lessen van het vorige seizoen mee te laten tellen in de pakketen of vervolglessen die je in het huidige seizoen afneemt. Bij de start van het seizoen zullen de kosten weer beginnen bij 1, 3 of 5 lessenpakket en vervolgens het vaste tarief van de vervolg lessen.

Windsurfles privé

Eén of meerdere privé windsurflessen helemaal afgestemd op jouw niveau!

€1602,5 uur
Lees meer
Windsurfles groep

Leer samen windsurfen in een groepje van 3 tot 5 personen!

€702,5 uur
Lees meer
Windsurfles kids

Leren windsurfen in kleine groepjes. Veiligheid en plezier staan voorop staat.

€602,5 uur
Lees meer
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren