Windsurfles duo

Windsurfen is een geweldige sport, die je snel kunt leren en waarbij je binnen de eerste les al je eerste meters kan maken!

Waarom windsurfles duo?

In een windsurfles duo krijg je met twee personen les van een instructeur en ben je goedkoper uit dan met een privé les. Binnen ons programma leren onze instructeurs je in korte tijd de basis van het windsurfen. Denk hierbij aan: materiaalkennis, windrichtingen, koers varen en meer.

Een ander voordeel is dat je de kitesurfles samen kunt volgen met je partner, een vriend of vriendin of een collega of familielid. Dat is wel zo gezellig. Alleen inschrijven kan ook. De les gaat dan alleen door onder voorbehoud van een andere cursist.

windsurfles duo

1 les

Een windsurfles duurt twee uur en kost voor een duo €75,- p.p. . Materiaal is bij de prijs inbegrepen.

€75 2 uur
Boek nu
3 lessen

De windsurflessen worden verspreid over drie dagen. Met 2 uur les per dag. Materiaal is bij de prijs inbegrepen.

€2106 uur
Boek nu
5 lessen

De windsurflessen worden verspreid over vijf dagen. Met 2 uur les per dag. Materiaal is bij de prijs inbegrepen.

€33510 uur
Boek nu

Discover Ongedwongen Sfeer Discover Verwarmd sanitair op locatie Discover Binnen en buiten Ruimte Discover Gecertificeerde instructeurs Discover Gratis parkeermogelijkheden Discover Vlak en ondiep water Discover Accommodatie en verblijf Discover Eten, drinken en terras Discover Gemakkelijk bereikbaar

heel leuk, voor iedereen tijdens een personeelsfeest van een behoorlijk gemêleerd gezelschap. Goed ingeschat qua activiteiten en ook veel vrijheid.

Leontien
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor


Locatie

Kamperland is een geweldige windsurfspot, waar het water vlak is en lang ondiep. Movement Sports heeft een gezellig strandpaviljoen met zonneterras en bar. Hier kun je gezellig zitten met een ijsje, drankje, snack en/of tussendoortje. Verder kun je gebruik maken van onze omkleed ruimte, toiletten en doucheruimtes.

VWDS
Alle windurflessen worden gegeven door VWDS gecertificeerde instructeurs. VDWS International leidt instructeurs op voor diverse watersporten, waaronder windsurfen, en staat voor kwaliteit in de watersport.

HORECA OP LOCATIE GELEGEN OP HET STRAND RUSTIGE LOCATIE
Windsurfles privé

Eén of meerdere privé windsurflessen helemaal afgestemd op jouw niveau!

€1302 uur
Lees meer
Windsurfles groep

Leer samen windsurfen in een groepje van 3 tot 6 personen!

€602 uur
Lees meer
Windsurfles kids

Leren windsurfen in kleine groepjes. Veiligheid en plezier staan voorop staat.

€502 uur
Lees meer
Vragen?
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Boek Nu