Movement Sports is het leukste outdoor centrum van Zeeland! Wij zijn gefocust op watersport en strandactiviteiten zoals kitesurfen, maar gebruiken sport ook als middel voor het creëren van een unieke, sportieve en gezellige belevenis op het strand. Ons doel is je een geweldige ervaring te laten beleven, waarbij plezier met elkaar en in de sport voorop staat.


In 2011 zijn wij als wind- en kitesurfschool begonnen op het strand van Roompot Beach Resort te Kamperland (vlakbij Vrouwenpolder) Vers van de opleiding leraar lichamelijke opvoeding, zochten we naar een uitdaging en hebben onze expertise gekoppeld aan onze grootste hobby kitesurfen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in beweging is en zijn dan al snel vele activiteiten op en rondom het water gaan organiseren. Ongeacht de leeftijd en fysieke gesteldheid proberen we voor iedereen een passend buitensport aanbod te maken. Van het alleen aanbieden van surflessen, zijn we nu uitgegroeid tot een grote aanbieder van vele verschillende groepsuitjes in Zeeland. Groepsuitjes voor jong tot oud, actief tot passief en extreem tot uitdagend.


Waar we gestart zijn in Kamperland, zijn we nu ook actief bij Moio Beach in Cadzand-Bad. Tevens hebben wij de meeste van onze activiteiten zo ingericht, dat we ook ter plaatsen leuke activiteiten komen aanbieden, oftewel het outdoorbedrijf aan huis!


Meer over ons

Lees hier meer over ons of neem contact met ons op.

Neem contact op

Deze zomer heb ik een aantal kite lessen gevolgd bij Movement sports. De organisatie/begeleiding en inhoud van de kite lessen is zeer professioneel te noemen. De nadruk ligt echt op de persoonlijke benadering en kwaliteit van de kite les. Dit alles bij een ongedwongen sfeer. Echt een aanrader!

Marc
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Discover Ongedwongen Sfeer Discover Verwarmd sanitair op locatie Discover Binnen en buiten Ruimte Discover Gecertificeerde instructeurs Discover Gratis parkeermogelijkheden Discover Vlak en ondiep water Discover Accommodatie en verblijf Discover Eten, drinken en terras Discover Gemakkelijk bereikbaar

HORECA OP LOCATIE GELEGEN OP HET STRAND RUSTIGE LOCATIE
Vragen?
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Boek Nu