Kitesurfles duo

Kitesurfles duo is voor iedereen die wil leren kitesurfen! Jong, oud, watersporter of nieuw in de sport. In de kitesurfles duo word jij op jouw niveau voorbereid op het kitesurfen aan de hand van de internationale IKO methode. Schrijf je snel in en zet de eerste stap naar het zelfstandig kitesurfen! Ben je zelf alleen en wil je graag in een duo of groep les? Geef dit graag aan in de opmerkingen bij het boeken. Wij doen uiteraard altijd ons best een geschikt gezelschap te zoeken maar kunnen dit niet garanderen.

Waarom kitesurfles duo?

In een kitesurfles duo krijg je met twee personen les van een instructeur en ben je goedkoper uit dan met een privé les. Maar omdat een kitesurfles duo 3 uur duurt in plaats van 2 uur, is er voldoende ruimte voor individuele aandacht voor beide personen. Een ander voordeel is dat je de kitesurfles samen kunt volgen met je partner, een vriend of vriendin of een collega of familielid. Dat is wel zo gezellig. Alleen inschrijven kan ook. De les gaat dan alleen door onder voorbehoud van een andere cursist.

Alle kitesurflessen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs volgens de veilige en methodisch opgebouwde internationale IKO methode.

1 les

Volg 1 les. Heb je de smaak te pakken en wil je meer lessen volgen? Dan betaal je alleen het verschil.

€1103 uur
Boek nu
3 lessen

Weet je al zeker dat je wilt leren kitesurfen? Volg dan 3 lessen.

€3159 uur
Boek nu
5 lessen

Volg 5 lessen als je snel zelfstandig wilt kitesurfen.

€49515 uur
Boek nu

heel leuk, voor iedereen tijdens een personeelsfeest van een behoorlijk gemêleerd gezelschap. Goed ingeschat qua activiteiten en ook veel vrijheid.

Leontien
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

IKO

Wij van Movement Sports zijn één van de IKO centers van Nederland, wat betekent dat wij alleen maar werken met IKO gecertificeerde kitesurf instructeurs en werken volgens de methode en regels van de IKO. IKO staat voor International Kiteboarding Organization en is marktleider over de hele wereld op het gebied van kitesurf opleidingen. IKO leidt de instructeurs op om de klant op een juiste veilige manier op weg te helpen.

IKO certificaat

Bij ons krijg je naar afloop van je cursus een IKO certificaat, hiermee kun je je voortgang bij houden. Heb jij het in je om level 3 – zelfstandig kitesurfer te halen?!

Lesgarantie

Kitesurfen is de mooie sport van het spelen met de wind en de natuur. Bij opgaven wordt er getracht de voorkeursdatum en tijd te handhaven, echter hebben wij de natuur niet in handen. Minimaal één dag voor aanvang van de les wordt er met u contact opgenomen, hierbij bespreken we de wind- en weersvoorspellingen. Bij twijfelachtige omstandigheden zullen we samen zoeken naar een nieuwe geschikte datum.

Programma kitesurfles duo

Bekijk hieronder per les wat je kunt verwachten van de kitesurflessen.

De dag wordt begonnen met een kennismaking onder het genot van een kopje koffie of thee. Hier beginnen we met een kennismaking daarna gaan we door met een theorie gedeelte waar er een uitleg is over het veiligheidssysteem van een kite. Na de theorie gaan we eerst op strand oefenen met het sturen en het onder controle krijgen van de kite. Zodra er voldoende kite controle is zullen we het water in gaan om te bodydraggen. De snelle cursisten kunnen zelfs aan het einde van de eerste les een waterstart met board proberen
Zorg ervoor dat je een kwartier voor de les aanwezig bent, zodat we snel kunnen starten met het omkleden en het strand op kunnen gaan. Na de kite te hebben opgetuigd beginnen we met een korte herhaling van les 1; het bodydraggen. Zodra dit onder controle is komt het board erbij en gaan we proberen de eerste meters te maken.
Ook tijdens les 3 beginnen wij met het herhalen, tijdens elke les is de wind anders dus moeten wij even wennen aan de kite. Wanneer alles weer onder controle is en jij 1 bent geworden met de kite gaan we verder met de water start. Hopelijk maak je dan ook je eerste meters op het board.
Na dat we gecontroleerd de kite hebben bestuurt gaan we het water in. om onze vaar skills te verbeteren. Op het board staan en meters maken beide kanten op. Daarna volgt het up-wind varen zodat je niet meer over het strand hoeft terug te lopen!
Na dat we gecontroleerd de kite hebben bestuurt gaan we het water in. om onze vaar skills te verbeteren. Op het board staan en meters maken beide kanten op. Daarna volgt het up-wind varen zodat je niet meer over het strand hoeft terug te lopen!


Kitesurfles privé

Eén of meerdere privé kitesurflessen helemaal afgestemd op jouw niveau!

€1102 uur
Lees meer
Kitesurfles groep

Leer samen kitesurfen in een groepje van 3 personen

€903 uur
Lees meer
Kitesurfles kids

Een onvergetelijke ervaring voor uw kind waarbij plezier en veiligheid voorop staat!

€552 uur
Lees meer
Hydrofoil cursus

Kom zweven over het water! Voor ervaren kitesurfers.

€1102 uur
Lees meer
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek Nu