Expeditie Robinson

Een van onze leukste samenwerkingsspellen, waarbij je de hulp van je teamgenoten nodig hebt om de opdracht te volbrengen! Zonder de hulp van je teamgenoten, krijg je de opdrachten niet voor elkaar. Het samenwerken van de groep wordt dus optimaal getest. Ben je op zoek naar een goede activiteit voor teambuilding, dan is dit hét spel!

In dit spel doorloop je 3 fases. In ieder fase zijn er meerdere opdrachten te volbrengen. Een goede leider die de groepsrollen verdeeld is dus noodzakelijk. Enkele onderdelen uit het spel zijn: vuur maken, A-frame knopen en bamboe bouwen! De onderdelen worden in een mooi verhaallijn aangeboden.

Een samenwerkingsspel voor het gehele team. Jong of oud, iedereen kan meedoen. Wil jij niet het water in, ga dan direct aan het bouwen of puzzelen. Ben jij liever actief, dan ben jij onze stuurman aan het A-frame en kapitein van het vlot. Klik hier voor een overzicht van prijzen en faciliteiten.

Construction Battle activiteit Zeeland

Uitje in of dagje naar Zeeland?
Bij ons kun je ook terecht voor groepsuitjesbedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Ook voor een sportdag of kamp kun je bij ons terecht. Bijna alles is mogelijk. We maken graag een offerte op maat voor een onvergetelijke dag!


Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren