Materiaal huren

Wij verhuren bij Movement Sports vele materialen voor op het land en in het water. Wil je bij ons huren, bel dan voor meer informatie naar +31643875581 of mail naar info@movementsports.nl.

Al onze verhuur is op eigen risico en zonder begeleiding. We vragen een borg achter te laten, denk hierbij aan: een sleutel, een pasje met je naam erop, een horloge, etc. (geen ID, rijbewijs of paspoort, deze worden niet aangenomen).

Indien je een kitesurfset wilt huren, dan moet je kunnen aantonen zelfstandig upwind te kunnen varen (een foto/filmpje/IKO level 3N). Ben je al een klant van ons, dan kan de instructeur aangeven dat je klaar bent om zelfstandig te kitesurfen.

Verhuur:
– Wetsuit: 1 uur – 2,50 euro
– Parasol: 1 dag – 10,00 euro
– Skimboard: 1 uur – 10,00 euro
– Longboard: 1 uur – 10,00 euro
– Bumperball: 30 min – 10,00 euro per bal
– SUP: 1 uur – 15,00 euro
– Kajak 2p: 1 uur – 20,00 euro
– Windsurfset: 1 uur – 20,00 euro
– Kitesurfset: 2,5 uur – 90,00 euro
– Wingsurfset: 2,5 uur – 90,00 euro
– XL sup 10p: 1 uur – 100,00 euro

 

Deze zomer heb ik een aantal kite lessen gevolgd bij Movement sports. De organisatie/begeleiding en inhoud van de kite lessen is zeer professioneel te noemen. De nadruk ligt echt op de persoonlijke benadering en kwaliteit van de kite les. Dit alles bij een ongedwongen sfeer. Echt een aanrader!

Marc
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Wanneer materiaal huren?

Na een aantal kitesurf lessen kan jouw kitesurf instructeur aangeven dat je klaar bent om zelfstandig het water op te gaan en verder te oefenen. Het vereisten niveau om een complete kitesurfset te huren bij Movement Sports is dat je alles zelfstandig kan klaarmaken en naar beide kanten kan varen.

Wanneer je bij ons materiaal of een complete kitesurfset wilt huren kan je altijd aan een instructeur op het strand een tip vragen of hulp vragen bij problemen. Let op! Wij verhuren alleen aan onze eigen cursisten of wanneer je kunt aantonen dat je al voldoende kitesurf ervaring hebt.

IKO

Wij van Movement Sports zijn één van de IKO centers van Nederland, wat betekent dat wij alleen maar werken met IKO gecertificeerde kitesurf instructeurs en werken volgens de methode en regels van de IKO. IKO staat voor International Kiteboarding Organization en is marktleider over de hele wereld op het gebied van kitesurf opleidingen. IKO leidt de instructeurs op om de klant op een juiste veilige manier op weg te helpen.

Lesgarantie

Kitesurfen is de mooie sport van het spelen met de wind en de natuur. Bij opgaven wordt er getracht de voorkeursdatum en tijd te handhaven, echter hebben wij de natuur niet in handen. Minimaal één dag voor aanvang van de les wordt er met u contact opgenomen, hierbij bespreken we de wind- en weersvoorspellingen. Bij twijfelachtige omstandigheden zullen we samen zoeken naar een nieuwe geschikte datum.

Kitesurfles privé

Eén of meerdere privé kitesurflessen helemaal afgestemd op jouw niveau!

€1602,5 uur
Lees meer
Kitesurfles duo

Leer samen met een vriend, vriendin of familielid kitesurfen!

€1002,5 uur
Lees meer
Kitesurfles groep

Leer samen kitesurfen in een groepje van 3 personen

€902,5 uur
Lees meer
Hydrofoil cursus

Kom zweven over het water! Voor ervaren kitesurfers.

€1602,5 uur
Lees meer
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren