Organiseer samen met ons een hilarisch, uitdagend en actief vrijgezellenfeest in Zeeland voor je broer, zus of beste vriend(in). Samen maken we er een dag van om nooit te vergeten! Een budgetuitje, een dagdeel, een hele dag of een geheel verzorgd weekend met verblijf, het kan allemaal. Kies uit de vele leuke activiteiten die wij aanbieden op het strand en/of in het water én indoor.Activiteiten vrijgezellen-feest Zeeland

Ons aanbod bestaat uit een gevarieerd aantal activiteiten: op het water, op het strand én indoor!

Alle activiteiten bekijken


Met collegas op weekend waarbij we in verschillende teams eerst gingen beach escapen en toen mega suppen. Hebben n fantastische middag gehad!! Orginele beach escape en hilarische megasup. Maakte ons weekend

Laura
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Vrijgezellenfeest Zeeland op maat

Wil je een sportieve dag of liever een licht actieve dag? Heb je een klein of groot budget? Bij Movement Sports kan en mag in principe alles. Je kunt zelf eten en drinken meenemen, maar je kunt het ook door ons laten regelen. We maken graag een arrangement op maat voor jullie groep en natuurlijk de vrijgezel! Wij zorgen er voor dat jullie een onvergetelijke belevenis krijgen met gegarandeerde lol voor iedereen!

Wij beschikken over diverse faciliteiten zoals verwarmd sanitair en horeca. De dag beginnen met een ontbijt of afsluiten met een BBQ op het strand? Of in de middag genieten van een heerlijke lunch? Wij kunnen het allemaal voor je regelen.

Vrijgezellenfeest Zeeland waterblobben

We maken graag een offerte op maat voor een onvergetelijke dag! Wij verzorgen ook activiteiten op locatie! Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan!Waarom een vrijgezellenfeest bij Movement Sports?

  • Vrijgezellenfeesten op maat voor een unieke beleving.
  • Leuk voor jong en oud; sportief of lekker ontspannen.
  • Veel variatie en spellen waarbij samenwerking van belang is.
  • Alternatief programma bij veranderende weersomstandigheden.
  • Betaalbaar, persoonlijk en gezellig, relaxte sfeer.
  • Enthousiaste en gecertificeerde instructeurs.
  • Kleedkamers, warme douches en horeca.
  • Ook ontbijt, lunch, diner en BBQ kunnen worden verzorgd.

Voorbeeld vrijgezellenfeest Zeeland

Vrijgezellen-feest

Bekijk hier een voorbeeld van hoe een vrijgezellenfeest eruit kan zien of bekijk alle activiteiten en stel je eigen vrijgezellenfeest samen!

Offerte aanvragen

Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren