Beach Escape

Een ‘escape room’ in de buitenlucht. Ga op zoek naar de schat bij ons op het strand! Wij hebben de opdrachten gecombineerd met een leuke wandeltocht. Zo is Beach Escape een de perfecte combinatie van de ouderwetse outdoor tochten en de nieuwste opdrachten uit de Escape Rooms!

Een Escape room kun je spelen voor de lol en uitdaging van het puzzelen. Het is echter ook het ideale middel om je team te laten samenwerken. Onze opdrachten kun je veel al niet alleen doen en samenwerken is dus belangrijk. Lossen jullie alle opdrachten op en vinden jullie de schat op ons strand? Naast de opdrachten, ben je direct actief bezig, doordat je een leuke tocht loopt. Ideaal om tussendoor bij te kletsen met je team en lekker op pad te zijn. Klik hier voor een overzicht van prijzen en faciliteiten.

Beach escape escaperoom

Uitje in of dagje naar Zeeland?
Bij ons kun je ook terecht voor groepsuitjesbedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Ook voor een sportdag of kamp kun je bij ons terecht. Bijna alles is mogelijk. We maken graag een offerte op maat voor een onvergetelijke dag!


Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek Nu