Organiseer een onvergetelijk vrijgezellenfeest vrouwen op het strand voor je vriendin of zus! Wissel hilarische activiteiten af met sportieve activiteiten of maak er een wat meer ontspannen dag van. Tussendoor is er voldoende tijd om bij te komen en te kletsen. Kortom, een dag om nooit meer te vergeten!

Activiteiten

Ons aanbod bestaat uit een gevarieerd aantal activiteiten: op het water, op het strand én indoor!

Alle activiteiten bekijken
vrijgezellenfeest vrouwen water blobben

Vrijgezellenfeest vrouwen op maat

Stel zelf of samen met ons je vrijgezellenfeest samen. De mogelijkheden zijn eindeloos, ongeacht welk budget. Het team van Movement Sports helpt je graag de ideale vrijgezellendag organiseren voor jullie groep! Bij Movement Sports kan en mag in principe alles! Een dag(deel) of een dag met overnachting. Inclusief of exclusief lunch en BBQ. Zelf je broodjes meenemen. Het kan allemaal. En wil je de activiteiten een persoonlijk tintje geven, dan denken we graag met je mee.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. We maken graag een offerte op maat voor een onvergetelijke dag! Wij verzorgen ook activiteiten op locatie!


Met collegas op weekend waarbij we in verschillende teams eerst gingen beach escapen en toen mega suppen. Hebben n fantastische middag gehad!! Orginele beach escape en hilarische megasup. Maakte ons weekend

Laura
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Voorbeeld vrijgezellenfeest vrouwen

Om een idee te geven hoe een actief vrijgezellenfeest er bij ons uit kan zien, hebben we hier een voorbeeld gemaakt van een actieve dag die bij goed weer, maar ook bij een wat lagere temperatuur kan worden georganiseerd. Omdat we er een leuke, gezellige dag vol lol van maken, plannen we de activiteiten graag ruim in!

10.00 – 11.00 uurAankomst en kennismaking
11.00 – 12.15 uurBeach escape
12.15 – 13.45 uurLunch
13.45 – 15.00 uurSuppen of longboarden
15.00 – 15.30 uurPauze
15.30 – 16.45 uurBumperball of water blobben
16.45 – 18.00 uurDouchen en omkleden
18.00- 20.30 uurStrand BBQ

Zijn jullie een gevarieerde groep? Bij de meeste spellen zijn er verschillende rollen. Voor ieder groepslid is er wel een rol weggelegd, actief of juist minder actief. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Waarom een vrijgezellenfeest vrouwen bij Movement Sports?

  • Vrijgezellenfeesten op maat voor een unieke beleving.
  • Leuk voor jong en oud; sportief of lekker ontspannen.
  • Veel variatie en spellen waarbij samenwerking van belang is.
  • Alternatief programma bij veranderende weersomstandigheden.

  • Betaalbaar, persoonlijk en gezellig, relaxte sfeer.
  • Enthousiaste en gecertificeerde instructeurs.
  • Kleedkamers, warme douches en horeca.
  • Ook ontbijt, lunch, diner en BBQ kunnen worden verzorgd.

Faciliteiten

Wanneer je bij ons een vrijgezellenfeest vrouwen boekt, kunnen je gratis gebruik maken van onze faciliteiten, zoals omkleed ruimtesdouches. Daarnaast kun je gebruik maken van ons terras met horeca. Wij bieden diverse drankjes, snacks, lunch en ook voor een BBQ op het strand kun je bij ons terecht. Bekijk hier onze prijzen en faciliteiten. Wil je ook overnachten? Boek dan een campingplek, beachhouse of chalet op het naastgelegen Roompot Beach Resort. Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid!


Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren