Bedrijfsuitje op het strand van Zeeland organiseren? Wij bieden een dag (of dagdeel) vol leuke en uitdagende activiteiten op het strand en/of in het water. De activiteiten zijn gericht op samenwerken en plezier maken. Door ons brede aanbod aan activiteiten, onze flexibiliteit, de relaxte sfeer en ruime ervaring kunnen wij perfect inspelen op de wensen van jouw organisatie. Wij zorgen er voor dat jullie bedrijfsuitje een echt teamuitje wordt waarbij iedereen het naar zijn zin heeft.

Activiteiten bedrijfsuitje Zeeland

Ons aanbod bestaat uit een gevarieerd aantal activiteiten: op het water, op het strand én indoor!

Alle activiteiten bekijken
Bedrijfsuitje strand

Bedrijfsuitje strand op maat

Jullie bedrijfsuitje strand wordt helemaal op maat verzorgd. Of jullie nu één activiteit of een hele dag vol activiteiten willen. Sportief of niet sportief. Bij ons is bijna alles mogelijk, voor grote en kleine groepen en voor ieder budget. Zo kan een brainstormsessie bijvoorbeeld gecombineerd worden met een leuke activiteit. Of een strandwandeling met een teambuildingsactiviteit.

Wij bieden diverse faciliteiten zoals verwarmd sanitair en horeca. Ontbijt of lunch op ons terras en/of sluit af met een BBQ op het strand. Andere ideeën? Neem contact op voor de mogelijkheden. We maken graag een offerte op maat voor een onvergetelijke dag! Wij verzorgen ook activiteiten op locatie!


Wat een super locatie voor een schoolkamp. Aan het strand met geweldig leuke (water)activiteiten. En wat een ontzettend leuke, gezellige mensen. Niets is te veel gevraagd. Ben je op zoek naar een mogelijkheid voor een sportdag of schoolkamp; zoek niet verder!

Arno
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Voorbeeld bedrijfsuitje strand

Bekijk hier een voorbeeld van hoe een bedrijfsuitje strand dag er uit zou kunnen zien. Deze dag kan zowel bij goed als bij slecht weer georganiseerd worden. De activiteiten worden ruim ingepland. We maken er een actieve, gezellige dag van met voldoende tijd om bij te komen en bij te kletsen! De dag, het dagdeel en de tijden zijn geheel naar wens in te plannen.

10.45 – 11.00 uurAankomst en kennismaking
11.00 – 12.15 uurExpeditie Robinson
12.15 – 13.00 uurLunch bij Movement Sports
13.00 – 14.15 uurSuppen
15.00 – 15.15 uurPauze
15.15 – 16.30 uurShoot out
16.30 – 16.45 uurOmkleden
16.45 – 18.15 uurStrand BBQ bij Movement Sports

Zijn jullie een gevarieerde groep? Bij de meeste spellen zijn er verschillende rollen. Voor ieder groepslid is er wel een rol weggelegd, actief of juist minder actief. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken of vraag vrijblijvend een offerte aan.


Waarom een bedrijfsuitje strand bij Movement Sports?

  • Bedrijfsuitjes op maat voor een unieke beleving.
  • Leuk voor jong en oud; sportief of lekker ontspannen.
  • Veel variatie en spellen waarbij samenwerking van belang is.
  • Alternatief programma bij veranderende weersomstandigheden.

  • Betaalbaar, persoonlijk en gezellig, relaxte sfeer.
  • Enthousiaste en gecertificeerde instructeurs.
  • Kleedkamers, warme douches en horeca.
  • Ook ontbijt, lunch, diner en BBQ kunnen worden verzorgd.

Faciliteiten

Wanneer je bij ons een bedrijfsuitje strand boekt, kunnen je gratis gebruik maken van onze faciliteiten, zoals omkleed ruimtesdouches. Daarnaast kun je gebruik maken van ons terras met horeca. Wij bieden diverse drankjes, snacks, lunch en ook voor een BBQ op het strand kun je bij ons terecht. Bekijk hier onze prijzen en faciliteiten. Wil je ook overnachten? Boek dan een campingplek, beachhouse of chalet op het naastgelegen Roompot Beach Resort. Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid!


Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren