Sportdagen en Kampen zeeland

Wij verzorgen all-in sportdagen en kampen Zeeland waarbij iedereen een onvergetelijke tijd zal hebben. Ook de organisatie kan volop genieten, aangezien wij dit voor een groot deel uit handen kunnen nemen. De kampen zijn allemaal onder begeleiding van opgeleide en enthousiaste instructeurs, waarvan de meeste ook actief zijn binnen het onderwijs. Samen maken we jullie sportdag of kamp het hoogtepunt van het jaar!Activiteiten Kampen Zeeland

Ons aanbod bestaat uit een gevarieerd aantal activiteiten: op het water, op het strand én indoor!

Alle activiteiten bekijken


heel leuk, voor iedereen tijdens een personeelsfeest van een behoorlijk gemêleerd gezelschap. Goed ingeschat qua activiteiten en ook veel vrijheid.

Leontien
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Kampen Zeeland op maat

Organiseer de leukste sportdagen en kampen Zeeland bij Movement Sports! Met ons brede aanbod in spellen en activiteiten organiseren we samen een onvergetelijke dag of kamp! De ene activiteit is wat meer gericht op samenwerken en de andere activiteit op het maken van plezier! De spellen worden begeleid door ervaren en goed opgeleide instructeurs. Veel van onze instructeurs zijn werkzaam in het onderwijs. De instructeurs kunnen hun pedagogische kennis, dan ook perfect vertalen naar de praktijk.

Kies voor een dag met alleen activiteiten of vul de dag aan met een overnachting, ontbijt, lunch en een BBQ op het strand! Wij beschikken over diverse faciliteiten zoals verwarmd sanitair en horeca. Zowel kleine als grote groepen kunnen bij ons terecht. Hoe groter de groep, hoe lager het tarief. Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste in de omgeving met de leukste activiteiten.

Kamp Zeeland

Wij verzorgen onze kamp en sportdag activiteiten ook op locatie. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan!
Waarom Movement Sports?

  • Kampen en sportdagen op maat voor een unieke beleving.
  • Gereduceerde prijzen voor scholen en grote groepen.
  • Veel variatie en spellen waarbij samenwerking van belang is.
  • Alternatief programma bij veranderende weersomstandigheden.
  • Betaalbaar, persoonlijk en gezellig, relaxte sfeer.
  • Enthousiaste en gecertificeerde instructeurs.
  • Kleedkamers, warme douches en horeca.
  • Ook ontbijt, lunch, diner en BBQ kunnen worden verzorgd.

Voorbeeld sportdag en kampen Zeeland

Kampen en sportdagen

Bekijk hier een voorbeeld van hoe een kamp of sportdag eruit kan zien of bekijk alle activiteiten en stel je eigen kamp of sportdag samen!

Offerte aanvragen

Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren