Een bedrijfsuitje Zeeland organiseren? Bij Movement Sports regel je snel en makkelijk een leuk en origineel bedrijfsuitje. Wij begrijpen dat je medewerkers divers zijn; misschien is de een wel heel sportief, terwijl de ander sporten helemaal niet leuk vindt. Door ons brede scala aan activiteiten, onze flexibiliteit en de relaxte sfeer kunnen wij hier perfect op inspelen. Het personeelsuitje wordt dan ook echt een teamuitje, waarbij iedereen het naar zijn zin heeft!Activiteiten bedrijfsuitje Zeeland

Ons aanbod bestaat uit een gevarieerd aantal activiteiten: op het water, op het strand én indoor!

Alle activiteiten bekijken


Expeditie Robinson was super! Goede inhoudelijke spellen en erg leuke begeleiding. Locatie is prima, lekker aan het water!

Nina
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Bedrijfsuitje Zeeland op maat

Een dag vol activiteiten, een losse activiteit of een middag plezier met een afsluitende BBQ op het strand? Wij maken een bedrijfsuitje op maat. Zeer sportief of licht actief? Een grote groep of juist een kleine groep? Bij Movement Sports kan en mag in principe alles en stellen we samen met jullie een bedrijfsuitje Zeeland op maat samen.

Wij beschikken over diverse faciliteiten zoals verwarmd sanitair en horeca. De dag beginnen met een ontbijt of afsluiten met een geheel verzorgde BBQ op het strand? Of in de middag genieten van een heerlijke lunch? Wij kunnen het allemaal voor je regelen. Wij verzorgen ook activiteiten op locatie! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken of vraag een offerte aan.

Bedrijfsuitje Zeeland activiteit


Waarom je bedrijfsuitje bij Movement Sports?

  • Bedrijfsuitjes op maat voor een unieke beleving.
  • Leuk voor jong en oud; sportief of lekker ontspannen.
  • Veel variatie en spellen waarbij samenwerking van belang is.
  • Alternatief programma bij veranderende weersomstandigheden.
  • Betaalbaar, persoonlijk en gezellig, relaxte sfeer.
  • Enthousiaste en gecertificeerde instructeurs.
  • Kleedkamers, warme douches en horeca.
  • Ook ontbijt, lunch, diner en BBQ kunnen worden verzorgd.

Voorbeeld bedrijfsuitje Zeeland

Bedrijfsuitje / teambuilding dag

Bekijk hier een voorbeeld van hoe een teambuilding dag of bedrijfsuitje op het strand eruit kan zien of bekijk alle activiteiten en stel je eigen bedrijfsuitje Zeeland samen!

Offerte aanvragen

Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren