Windsurfles groep

Windsurfen is een geweldige sport, die je snel kunt leren en waarbij je binnen de eerste les al je eerste meters kan maken! In de windsurfles groep krijg je windsurfles in kleine groepjes van 3 tot maximaal 5 personen. Ben je zelf alleen en wil je graag in een duo of groep les? Geef dit graag aan in de opmerkingen bij het boeken. Wij doen uiteraard altijd ons best een geschikt gezelschap te zoeken maar kunnen dit niet garanderen.

Waarom windsurfles groep?

Wij geloven erin dat je het beste windsurfen leert in het water en houden de instructies op de kant dus tot het minimum en gaan vrijwel direct het water in! We lessen in relatief kleine groepjes, waardoor iedereen de nodige aandacht krijgt. Dit alles en met het gebruik van het juiste materiaal, zorgt ervoor dat de succesbeleving ontzettend hoog is!

Samen windsurfen is niet alleen gezelliger, het is ook goedkoper! Alleen inschrijven voor deze windssurfles kan ook. Zo leer je meteen mede-windsurfers kennen! Als je alleen inschrijft gaat de les alleen door onder voorbehoud van andere cursisten.

Hoe boeken

Boeken is bij ons erg simpel! Klik op de button ‘windsurfles boeken’ en creëer een account op onze boekingspagina. Van hieruit kun je je lessen direct zelf inplannen.

Windsurfles groep

1 les

Windsurfen in een groep van 3 tot 5 personen. Materiaal is bij de les inbegrepen. Prijzen per persoon.

€702,5 uur
Boek nu
3 lessen

3x 2,5 uur groep windsurfles per dag. Alle benodigde materialen zijn bij de les inbegrepen. Prijzen per persoon.

€2007,5 uur (3x 2,5u)
Boek nu
5 lessen

5x 2,5 uur groep windsurfles per dag. Alle benodigde materialen zijn bij de les inbegrepen. Prijzen per persoon.

€31512,5 uur (5x 2,5u)
Boek nu

Met onze carnavalsvereniging hier een uitje geboekt. Het programma was divers en zelf samen te stellen. De instructeurs zijn jong en dynamisch, denken mee in wat je wilt. We hebben ook een BBQ bij geboekt, deze was lekker maar ging wel erg snel. We hebben een super dag beleefd bij Movement Sports

Manouk
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor


Locatie

Kamperland is een geweldige windsurfspot, waar het water vlak is en lang ondiep. Movement Sports heeft een gezellig strandpaviljoen met zonneterras en bar. Hier kun je gezellig zitten met een ijsje, drankje, snack en/of tussendoortje. Verder kun je gebruik maken van onze omkleed ruimte, toiletten en doucheruimtes.

VWDS
Alle windurflessen worden gegeven door VWDS gecertificeerde instructeurs. VDWS International leidt instructeurs op voor diverse watersporten, waaronder windsurfen, en staat voor kwaliteit in de watersport.

Windsurfles privé

Eén of meerdere prive windsurflessen helemaal afgestemd op jouw niveau!

€1602,5 uur
Lees meer
Windsurfles duo

Leer samen met een vriend, vriendin of familielid windsurfen!

€1002,5 uur
Lees meer
Windsurfles kids

Leren windsurfen in kleine groepjes. Veiligheid en plezier staan voorop staat.

€602,5 uur
Lees meer
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek Nu