Windsurfles privé

Eén of meerdere privé windsurflessen helemaal afgestemd op jouw niveau!

€1602,5 uur
Lees meer
Windsurfles Duo

Leer samen met een vriend, vriendin of familielid windsurfen!

€1002,5 uur
Lees meer
Windsurfles Groep

Leer samen windsurfen in een groepje van 3 tot 5 personen

€702,5 uur
Lees meer
Windsurfles Kids

Leren windsurfen in kleine groepjes. Veiligheid en plezier staan voorop staat.

€602,5 uur
Lees meer

Windsurfen Zeeland

Windsurfen Zeeland bij Movement Sports. Gelegen in Kamperland (Zeeland) op het strand van vakantiepark Roompot Beach Resort. Onze spot ligt aan de Oosterschelde. Door het vlakke en ondiepe water is dit de ideale spot om te leren windsurfen. We leren je op een veilige en leuke manier windsurfen in kleine groepjes of in een privé les en gaan vrijwel direct het water in. Succes verzekerd! Of je nu een beginner bent of een gevorderde surfer. Materiaal is bij de prijs inbegrepen.

  • De lessen worden op jou afgestemd.
  • Enthousiast VDWS/IKO gecertificeerd personeel
  • Wij staat garant voor en bekend om onze veilige, methodische en goed opgebouwde windsurflessen

Hoe boeken

Boeken is bij ons erg simpel! Klik op de button ‘windsurfles boeken’ en creëer een account op onze boekingspagina. Van hieruit kun je je lessen direct zelf inplannen.

Verhuur materiaal

Het is ook mogelijk zelf de organisatie op je te nemen en materialen te huren voor bijvoorbeeld een schoolkamp. Dit is dan op eigen risico en zonder begeleiding. Loop binnen of neem contact met ons op. Bekijk hier het verhuuroverzicht.


Groepsuitje windsurfen Zeeland?

Wil je windsurfen tijdens een bedrijfsuitje, familie uitje of vrijgezellenfeest op het strand in Zeeland? Bekijk onze groepsactiviteiten of neem contact op!Locatie windsurfen Zeeland

Kamperland

Movement Sports is gevestigd in Kamperland (vlakbij Vrouwenpolder). Wij zitten aan de Oosterschelde op het Sophiastrand, ook wel bekend als het strand van Roompot Beach Resort. Een geweldige windsurfspot, waar het water vlak is en lang ondiep. Movement Sports heeft een gezellig strandpaviljoen met zonneterras en bar. Hier kun je gezellig zitten met een ijsje, drankje, snack en/of tussendoortje. Verder kun je gebruik maken van onze omkleed ruimte, toiletten en doucheruimtes. Daarnaast is er een winkel waarbij we diverse outdoor producten verkopen. In de buurt van onze windsurfspot vind je ook een beachhouse, restaurtant, supermarkt en een camping / chalets.Expeditie Robinson was super! Goede inhoudelijke spellen en erg leuke begeleiding. Locatie is prima, lekker aan het water!

Nina
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek Nu