Ga je een dagje of weekendje weg met de familie of vrienden en vriendinnen? Bij ons organiseer je een groepsuitje Zeeland met leuke, actieve en hilarische activiteiten! Wij hebben een breed aanbod aan activiteiten op het strand en/of in het water én indoor. Bij Movement Sports kun je terecht voor groepsuitjes in Zeeland voor iedere groep, ongeacht de grootte, de leeftijden en het budget. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!


Activiteiten groepsuitje Zeeland

Ons aanbod bestaat uit een gevarieerd aantal activiteiten: op het water, op het strand én indoor!

Alle activiteiten bekijken


3daagse prive kitesurfles gehad van eigenaar van de zaak. Goede les met veel goede tips waardoor ik snel leerde kitesurfen. Was super om te doen en ik ga hier zeker mee verder.

Desiree
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Groepsuitje Zeeland op maat

Een stoere vriendengroep, een sportieve vriendinnengroep of een familie? Een dag vol activiteiten of een combinatie van een dagje strand met een leuke groepsactiviteit op het strand of in het water? Bij Movement Sports is praktisch alles mogelijk. Wij stellen samen met jullie een groepsuitje Zeeland op maat samen.

Wij beschikken over diverse faciliteiten zoals verwarmd sanitair en horeca. De dag beginnen met een ontbijt of afsluiten met een BBQ op het strand? Of in de middag genieten van een heerlijke lunch? Wij kunnen het allemaal voor je regelen.

Groepsuitje zeeland

Bij ons kun je ook terecht voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, een sportdag of kamp. Bijna alles is mogelijk. We maken graag een offerte op maat voor een onvergetelijke dag! Wij verzorgen ook activiteiten op locatie! Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan!


Waarom je groepsuitje bij Movement Sports?

  • Groepsuitjes op maat voor een unieke beleving.
  • Leuk voor jong en oud; sportief of lekker ontspannen.
  • Veel variatie en spellen waarbij samenwerking van belang is.
  • Alternatief programma bij veranderende weersomstandigheden.
  • Betaalbaar, persoonlijk en gezellig, relaxte sfeer.
  • Enthousiaste en gecertificeerde instructeurs.
  • Kleedkamers, warme douches en horeca.
  • Ook ontbijt, lunch, diner en BBQ kunnen worden verzorgd.

Voorbeeld groepsuitje Zeeland

Actief en sportief uitje

Bekijk hier een voorbeeld van hoe een actief of een sportief groepsuitje eruit kan zien of bekijk alle activiteiten en stel je eigen groepsuitje Zeeland samen!

Offerte aanvragen

Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren