Verhuur en Winkel

Ga je een dagje uit in Zeeland kom dan langs in onze verhuur en winkel. Wil je met vrienden en wil je leuke activiteiten doen zonder begeleiding? Bij Movement Sports is het mogelijk om hier materialen voor te huren. Bekijk hieronder alle materialen die wij verhuren. Daarnaast hebben wij ook een winkel met collecties van de merken Roxy, O’Neill, Quiksilver en nog veel meer.


Ook voor groepsactiviteiten op locatie, zoals een kamp of sportdag, een bedrijfsuitje, een vrijgezellendag of een groepsuitje met vrienden of familie, kun je bij ons materialen huren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Voor alle materialen in de verhuur vragen wij een borg achter te laten. Een borg kan zijn: sleutels, zonnebril, pasje met je naam erop, iets waar je graag voor terugkomt:). Als borg kunnen wij geen ID bewijs of rijbewijs aannemen omtrent AVG. Bij het retourneren van de spullen in dezelfde staat ontvang je je borg weer terug. Loop binnen of neem contact met ons op voor het huren van materialen.Winkel

Movement Sports is het leukste outdoor centrum van Zeeland! Maar wist je dat we naast kitesurfles en groepsactiviteiten ook kleding en accessoires verkopen in onze winkel. Ga dus een lekker dagje naar het strand en kom daarna rond neuzen in onze shop. We hebben kleding van verschillende merken:

  • Roxy
  • O’neill
  • Quiksilver
  • Vissla
  • Ion

Ben jij nog op zoek naar de nieuwste uitbreiding voor jou ‘boardsports lifestyle’? Neem dan met ons contact op en wij kunnen het voor je bestellen. Hieronder een overzicht van de merken die wij voeren.


Kitesurf materiaal

In onze school gebruiken wij de North Neo, Dice, Juice, Trustbar en diverse boards. ION levert de school wetsuits, trapezes & impact vesten. Daarnaast kunnen wij kites, boards, wetsuits, trapezes en andere accessoires leveren van Ride Engine, Mystic, North, O’neill.Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren