Teambuilding op het strand in Zeeland organiseren? Onze activiteiten zijn niet alleen gericht op samenwerken, maar ook op plezier! Wij bieden dag of dagdeel vol leuke en uitdagende activiteiten op het strand en/of in het water. Bij slecht weer kunnen we (vervangende) activiteiten indoor verzorgen. Je team moet tijdens de activiteiten goed samenwerken en communiceren. Gezamenlijk een doel bereiken en elkaar helpen en vertrouwen en bevordert de teamspirit! Tussen de activiteiten door is er voldoende ruimte voor gezelligheid. Dit kan eventueel in combinatie met een geheel verzorgde lunch. Of wat dacht je van een gezellige afsluiting met een heerlijke welverdiende BBQ op het strand!

Activiteiten teambuilding strand Zeeland

Ons aanbod bestaat uit een gevarieerd aantal activiteiten: op het water, op het strand én indoor!

Alle activiteiten bekijken
Teambuilding strand

Teambuilding strand op maat

Combineer één of twee van onze teambuilding activiteiten met een brainstormsessie, een strandwandeling of met één van onze andere activiteiten, zoals het hilarische bumperball of waterblobben. Wij hebben een gevarieerd aanbod van (licht) actieve, sportieve en hilarische activiteiten en helpen graag met het samenstellen van jullie teambuilding strand dag. Vul de dag aan met ontbijt, lunch en/of een BBQ op het strand. Ook een teambuilding dag op locatie is mogelijk.

Andere ideeën? Neem contact op voor de mogelijkheden. We maken graag een offerte op maat voor een onvergetelijke dag! Wij verzorgen ook activiteiten op locatie!


Met onze carnavalsvereniging hier een uitje geboekt. Het programma was divers en zelf samen te stellen. De instructeurs zijn jong en dynamisch, denken mee in wat je wilt. We hebben ook een BBQ bij geboekt, deze was lekker maar ging wel erg snel. We hebben een super dag beleefd bij Movement Sports

Manouk
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Voorbeeld teambuilding strand

Bekijk hier een voorbeeld gemaakt van hoe een teambuilding strand dag er uit zou kunnen zien. Deze dag kan zowel bij goed als bij slecht weer georganiseerd worden. De activiteiten worden ruim ingepland. We maken er een actieve, gezellige dag van met voldoende tijd om bij te komen en bij te kletsen! De dag, het dagdeel en de tijden zijn geheel naar wens in te plannen.

10.00 – 11.00 uurAankomst en kennismaking
11.00 – 12.00 uurBamboe Challenge
12.00 – 12.45 uur Lunch bij Movement Sports
12.45 – 13.45 uur 60 minutes to win it of beach escape
13.45 – 14.45 uurBumperball
14.45 – 15.00 uurOpfrissen
15.00 – 16.30 uur BBQ bij Movement Sports

Zijn jullie een gevarieerde groep? Bij de meeste spellen zijn er verschillende rollen. Voor ieder groepslid is er wel een rol weggelegd, actief of juist minder actief. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken of vraag vrijblijvend een offerte aan.


Waarom teambuilding strand bij Movement Sports?

  • Bedrijfsuitjes op maat voor een unieke beleving.
  • Leuk voor jong en oud; sportief of lekker ontspannen.
  • Veel variatie en spellen waarbij samenwerking van belang is.
  • Alternatief programma bij veranderende weersomstandigheden.

  • Betaalbaar, persoonlijk en gezellig, relaxte sfeer.
  • Enthousiaste en gecertificeerde instructeurs.
  • Kleedkamers, warme douches en horeca.
  • Ook ontbijt, lunch, diner en BBQ kunnen worden verzorgd.

Faciliteiten

Wanneer je bij ons een teambuilding bedrijfsuitje boekt, kunnen je gratis gebruik maken van onze faciliteiten, zoals omkleed ruimtesdouches. Daarnaast kun je gebruik maken van ons terras met horeca. Wij bieden diverse drankjes, snacks, lunch en ook voor een BBQ op het strand kun je bij ons terecht. Bekijk hier onze prijzen en faciliteiten. Wil je ook overnachten? Boek dan een campingplek, beachhouse of chalet op het naastgelegen Roompot Beach Resort. Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid!


Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek Nu