60 minutes to win it

Zoek jij een activiteit waar iedereen aan kan deelnemen, met veel uitdaging en gericht op samenwerking? Ga dan voor 60 minutes to win it!

Je hebt 60 minuten de tijd om de tegenstanders te verslaan en je kiest zelf het spel waarmee je ze gaat verslaan. Er is een brede keus aan spellen, afhankelijk van de groep selecteren wij de leukste opties. Zo zijn sommige spellen heel actief, andere zijn meer gericht op samenwerking of een combinatie hiervan. 

Leuk voor een actief bedrijfsuitje, als outdoor teambuilding activiteit of een groepsuitje! Alle spellen zijn ideaal voor op het strand en bestaan uit originele zeskamp spellen. Denk hierbij aan: skippyslang springen, A-frame lopen, wereldbal battle, funbroek race, klepelhangen en nog veel meer. Klik hier voor een overzicht van prijzen en faciliteiten.

60 minutes to win it

Uitje in of dagje naar Zeeland?
Bij ons kun je ook terecht voor groepsuitjesbedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Ook voor een sportdag of kamp kun je bij ons terecht. Bijna alles is mogelijk. We maken graag een offerte op maat voor een onvergetelijke dag!


Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren