Bij Movement Sports hebben we ruime ervaring met het organiseren van sportdagen. Veel van onze instructeurs zijn werkzaam in het onderwijs en zullen de deelnemers op een leuke en verantwoorde manier begeleiden. Wij bieden een zeer breed aanbod aan activiteiten, zowel outdoor als indoor. Wil je een sportdag op Movement Sports in het altijd zonnige Zeeland of liever op locatie? Wij verzorgen het!

Sportdag Zeeland

Ons aanbod bestaat uit een gevarieerd aantal activiteiten: op het water, op het strand én indoor!

Alle activiteiten bekijken
Sportdag Zeeland

Sportdag op maat

Kies uit onze vele activiteiten en stel zo zelf je sportdag samen. De sportdag kan geheel op maat worden gemaakt aan de hand van de behoeften en doelstellingen van de school. Bekijk verderop deze pagina een aantal voorbeelden. Wij verzorgen sportdagen gereduceerde prijs en nemen daarbij een deel van de organisatie voor je uit handen. Zo kunnen wij ook de lunch en versnaperingen tussendoor verzorgen.

Neem contact op voor de mogelijkheden. We maken graag een offerte op maat voor een onvergetelijke dag! Wij verzorgen ook activiteiten op locatie!


Met onze carnavalsvereniging hier een uitje geboekt. Het programma was divers en zelf samen te stellen. De instructeurs zijn jong en dynamisch, denken mee in wat je wilt. We hebben ook een BBQ bij geboekt, deze was lekker maar ging wel erg snel. We hebben een super dag beleefd bij Movement Sports

Manouk
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Sportdag teamwork

Bij veel activiteiten is samenwerken vereist en sommige activiteiten zijn helemaal afgestemd op samenwerken. Een sportdag teamwork kan er ongeveer als volgt uit zien:

Na de ontvangst beginnen we met het eerste spel; 60 minutes to win it. Een spel waarbij teamspirit voorop staat en je door middel van verschillende opdrachten gaat strijden tegen de andere teams. De spellen zijn alle uitdagend, grappig en samenwerking staat voorop. Enkele voorbeelden: wereldbal battle, funbroek race, skippislang springen, mijnenveld en nog veel meer.

Na de lunch gaan we verder met het tweede spel: shoot out. Shoot out is trefballen, pijl- en boogschieten en paintballen in één spel. Met speciale zachte pijlen en bogen, ga je het andere team proberen af te schieten. Gelukkig staan er overal obstakels om te schuilen en heb je altijd kans om terug te komen in het veld, goed teamwork is dan echt wel belangrijk!

Na een korte pauze gaan we verder met een wat rustiger spel: Construction battle. Met je team ga je zo snel mogelijk proberen de eindstreep te halen. Het spel start met het maken van een A-frame en daarmee naar een afgesproken locatie te lopen. Hier start je met de bouw van je bamboe aquaduct, om vervolgens toegang te krijgen tot de zelf te bouwen katapult. Teamwork, bouwkundig inzicht en snelheid zijn de keywords!

Sportdag uitdagend

Wil je de leerlingen niet alleen uitdagen op het gebied van samenwerken, maar ook op motorisch vlak, dan kan een sportdag er bijvoorbeeld als volgt uit zien:

Na de ontvangst beginnen we het het eerste spel: Bumperball. Bumperball is een unieke en hilarische activiteit! Stap in en grote opgeblazen bubbel en maak je klaar voor de wedstrijd! Vallen, rollen, bumpen alles is geoorloofd en maakt het een toffe funsport!

Na de lunch gaan we verder met het tweede spel: Expeditie Robinson
Met je team probeer je alle beproevingen zo snel mogelijk te doorstaan. Op het land bouwen we een vlot, om te komen op het eiland waar beproeving 2 ligt te wachten. Beproeving 2 komt aan op evenwicht en balans. Vervolgens gaan we door naar beproeving 3, waarbij we samen een katapult in elkaar zetten om vervolgens waterballonnen over de eindstreep te schieten.

Na een korte pauze gaan we Longboarden. Longboarden is de stoere en sportieve variant van fietsen of hardlopen. Dit langere skateboard met grotere en zachtere wielen rolt extra goed over het asfalt en oneffenheden. Met de juiste bescherming aan en een longboard onder de voet beginnen we met een speelse warming up. Na verschillende oefeningen te hebben gedaan, maken we een tocht rond de jachthaven en vakantiepark. Geen moeilijke trucjes in de halfpipe, maar eenvoudig en stabiel cruisen!

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken of vraag vrijblijvend een offerte aan.


Waarom een sportdag bij Movement Sports?

  • Sportdagen op maat voor een unieke beleving.
  • Leuk voor jong en oud; sportief of lekker ontspannen.
  • Veel variatie en spellen waarbij samenwerking van belang is.
  • Alternatief programma bij veranderende weersomstandigheden.

  • Betaalbaar, persoonlijk en gezellig met een relaxte sfeer.
  • Enthousiaste en gecertificeerde instructeurs.
  • Kleedkamers, warme douches en horeca.
  • Ook ontbijt, lunch, diner en BBQ kunnen worden verzorgd.

Faciliteiten

Wanneer je bij ons een sportdag boekt, kunnen je gratis gebruik maken van onze faciliteiten, zoals omkleed ruimtesdouches. Daarnaast kun je gebruik maken van ons terras met horeca. Wij bieden diverse drankjes, snacks, lunch en ook voor een BBQ op het strand kun je bij ons terecht. Bekijk hier onze prijzen en faciliteiten. Wil je ook overnachten? Boek dan een campingplek, beachhouse of chalet op het naastgelegen Roompot Beach Resort. Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid!


Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren