Windsurfles groep

Windsurfen is een geweldige sport, die je snel kunt leren en waarbij je binnen de eerste les al je eerste meters kan maken! In de windsurfles groep krijg je windsurfles in kleine groepjes van 3 tot maximaal 6 personen.

Waarom windsurfles groep?

Wij geloven erin dat je het beste windsurfen leert in het water en houden de instructies op de kant dus tot het minimum en gaan vrijwel direct het water in! We lessen in relatief kleine groepjes, waardoor iedereen de nodige aandacht krijgt. Dit alles en met het gebruik van het juiste materiaal, zorgt ervoor dat de succesbeleving ontzettend hoog is!

Samen windsurfen is niet alleen gezelliger, het is ook goedkoper! Alleen inschrijven voor deze windssurfles kan ook. Zo leer je meteen mede-windsurfers kennen! Als je alleen inschrijft gaat de les alleen door onder voorbehoud van andere cursisten.

Windsurfles groep

1 les

Windsurfen in een groep van 3 tot max. 6 personen. Materiaal is bij de prijs inbegrepen.

€552 uur
Boek nu
2 lessen

Windsurfen in een groep van 3 tot max. 6 personen. Materiaal is bij de prijs inbegrepen.

€1104 uur
Boek nu
3 lessen

Windsurfen in een groep van 3 tot max. 6 personen. Materiaal is bij de prijs inbegrepen.

€1506 uur
Boek nu

Met onze carnavalsvereniging hier een uitje geboekt. Het programma was divers en zelf samen te stellen. De instructeurs zijn jong en dynamisch, denken mee in wat je wilt. We hebben ook een BBQ bij geboekt, deze was lekker maar ging wel erg snel. We hebben een super dag beleefd bij Movement Sports

Manouk
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor


Locatie

Kamperland is een geweldige windsurfspot, waar het water vlak is en lang ondiep. Movement Sports heeft een gezellig strandpaviljoen met zonneterras en bar. Hier kun je gezellig zitten met een ijsje, drankje, snack en/of tussendoortje. Verder kun je gebruik maken van onze omkleed ruimte, toiletten en doucheruimtes.

VWDS
Alle windurflessen worden gegeven door VWDS gecertificeerde instructeurs. VDWS International leidt instructeurs op voor diverse watersporten, waaronder windsurfen, en staat voor kwaliteit in de watersport.

Windsurfles privé

Eén of meerdere prive windsurflessen helemaal afgestemd op jouw niveau!

€55per uur
Lees meer
Windsurfles duo

Leer samen met een vriend, vriendin of familielid windsurfen!

€55per 2 uur
Lees meer
Windsurfles kids

Leren windsurfen in kleine groepjes. Veiligheid en plezier staan voorop staat.

€45per 2 uur
Lees meer
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek Nu