Windsurfles privé

In een privé windsurfles krijg je 1 op 1 begeleiding. Ben je beginner of heb je al eerder een windsurfles gehad? Heb je specifieke vragen of behoefte aan een intensieve les? We stemmen de windsurfles helemaal op jou af! De snelste manier om te leren windsurfen!

Waarom windsurfles privé?

Privé les windsurfen betekent snel aan de gang met windsurfen en een intensieve begeleiding. Alle aandacht en tips die je nodig hebt om in een korte tijd te leren varen. Directe feedback en een instructeur die je de gehele les lang volgt.

Heb je in het verleden ook al gewindsurft of ben je al bekend met de basis van het windsurfen en wil je verder? Ook dan kunnen we je helpen met op kruisen, gijpen of overstag gaan.

Windsurfles prive

1 les

Een privé windsurfles kost €55,- per uur. Materiaal is bij de prijs inbegrepen.

€551 uur
Boek nu
2 lessen

Een privé windsurfles kost €55,- per uur. Materiaal is bij de prijs inbegrepen.

€1102 uur
Boek nu
3 lessen

Een privé windsurfles kost €55,- per uur. Materiaal is bij de prijs inbegrepen.

€1653 uur
Boek nu

Deze zomer heb ik een aantal kite lessen gevolgd bij Movement sports. De organisatie/begeleiding en inhoud van de kite lessen is zeer professioneel te noemen. De nadruk ligt echt op de persoonlijke benadering en kwaliteit van de kite les. Dit alles bij een ongedwongen sfeer. Echt een aanrader!

Marc
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor


Locatie

Kamperland is een geweldige windsurfspot, waar het water vlak is en lang ondiep. Movement Sports heeft een gezellig strandpaviljoen met zonneterras en bar. Hier kun je gezellig zitten met een ijsje, drankje, snack en/of tussendoortje. Verder kun je gebruik maken van onze omkleed ruimte, toiletten en doucheruimtes.

VWDS
Alle windurflessen worden gegeven door VWDS gecertificeerde instructeurs. VDWS International leidt instructeurs op voor diverse watersporten, waaronder windsurfen, en staat voor kwaliteit in de watersport.

Windsurfles duo

Leer samen met een vriend, vriendin of familielid windsurfen!

€35per uur
Lees meer
Windsurfles groep

Leer samen windsurfen in een groepje van 3 tot 6 personen

€55per uur
Lees meer
Windsurfles kids

Leren windsurfen in kleine groepjes. Veiligheid en plezier staan voorop staat.

€45per 2 uur
Lees meer
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek Nu