Privé windsurfles

In een privé windsurfles krijg je 1 op 1 begeleiding. Ben je beginner of heb je al eerder een windsurfles gehad? Heb je specifieke vragen of behoefte aan een intensieve les? We stemmen de windsurfles helemaal op jou af! De snelste manier om te leren windsurfen!

Waarom windsurfles privé?

Privé les windsurfen betekent snel aan de gang met windsurfen en een intensieve begeleiding. Alle aandacht en tips die je nodig hebt om in een korte tijd te leren varen. Directe feedback en een instructeur die je de gehele les lang volgt.

Heb je in het verleden ook al gewindsurft of ben je al bekend met de basis van het windsurfen en wil je verder? Ook dan kunnen we je helpen met op kruisen, gijpen of overstag gaan.

1 les

Privé windsurfles kost €160,- per 2,5 uur. Materiaal is bij de prijs inbegrepen.

€1602,5 uur
Boek nu
3 lessen

3x 2,5 u les. Materiaal is bij de prijs inbegrepen.

€4557,5 uur
Boek nu
5 lessen

5x 2,5u les. Materiaal is bij de prijs inbegrepen.

€72012,5 uur
Boek nu

Deze zomer heb ik een aantal kite lessen gevolgd bij Movement sports. De organisatie/begeleiding en inhoud van de kite lessen is zeer professioneel te noemen. De nadruk ligt echt op de persoonlijke benadering en kwaliteit van de kite les. Dit alles bij een ongedwongen sfeer. Echt een aanrader!

Marc
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor


Locatie

Kamperland is een geweldige windsurfspot, waar het water vlak is en lang ondiep. Movement Sports heeft een gezellig strandpaviljoen met zonneterras en bar. Hier kun je gezellig zitten met een ijsje, drankje, snack en/of tussendoortje. Verder kun je gebruik maken van onze omkleed ruimte, toiletten en doucheruimtes.

Vervolg

Heb je gekozen voor het 3 lessenpakket, maar wil je toch nog extra lessen? Dan hoef je enkel het verschil tot 5 lessen bij te betalen. Heb je het pakket van 5 lessen doorlopen en wil je toch nog graag lessen volgen. Dan betaal je vanaf les 6 en verder nog maar 1 vast gereduceerd tarief, vraag hierna bij de kassa.

Let op: je kan slechts 1x per seizoen een totaalpakket (3 of 5 lessen) afnemen. Het is niet mogelijk om de lessen van het vorige seizoen mee te laten tellen in de pakketen of vervolglessen die je in het huidige seizoen afneemt. Bij de start van het seizoen zullen de kosten weer beginnen bij 1, 3 of 5 lessenpakket en vervolgens het vaste tarief van de vervolg lessen.

Windsurfles duo

Leer samen met een vriend, vriendin of familielid windsurfen!

€100per 2,5 uur
Lees meer
Windsurfles groep

Leer samen windsurfen in een groepje van 3 tot 6 personen

€70per 2,5 uur
Lees meer
Windsurfles kids

Leren windsurfen in kleine groepjes. Veiligheid en plezier staan voorop staat.

€60per 2,5 uur
Lees meer
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren