Hydrofoil cursus

Ben jij een ervaren kitesurfer en wil jij een keer iets nieuws proberen? Volg dan de Hydrofoil cursus. ‘Hydrofoilen’ geeft kitesurfen een nieuwe dimensie. Een hydrofoil is een soort draagvleugel die onder je kiteboard gemonteerd wordt, als je voldoende op snelheid komt stuwt deze je naar boven en ‘zweef’ je over het water.

Dit maakt zeker in licht weer omstandigheden een kitesurfsessie erg speels en uitdagend. Wij hebben verschillende formaten van de masten en wings zodat wij hierin les kunnen geven van 12-25 knopen*.

Hoe boeken

Boeken is bij ons erg simpel! Klik op de button ‘hydrofoil boeken’ en creëer een account op onze boekingspagina. Van hieruit kun je je lessen direct zelf inplannen.

1 les

Volg één les van 2 uur een leer de basis.

€1602,5 uur
Boek nu
3 lessen

Volg 3 lessen en zweef meters over het water.

€4557,5u (3x 2,5u)
Boek nu
5 lessen

Volg 5 lessen en wordt een echte pro!

€72012,5u (5x 2,5u)
Boek nu

De lessen

Een Hydrofoil cursus wordt alleen 1 op 1 gegeven. Wij starten met een uitleg over de verschillende onderdelen van de hydrofoil. Verder gaan we de do’s en dont’s behandelen zodat we de veiligheid tijdens de les kunnen waarborgen.

Na de materiaalkunde is het tijd voor de eerste kennismaking met de hydrofoil in het water. We starten met een kleine mast en iedere les bouwen de lengte op. Van dolfijnen over het water naar zweven over het water.

Deze zomer heb ik een aantal kite lessen gevolgd bij Movement sports. De organisatie/begeleiding en inhoud van de kite lessen is zeer professioneel te noemen. De nadruk ligt echt op de persoonlijke benadering en kwaliteit van de kite les. Dit alles bij een ongedwongen sfeer. Echt een aanrader!

Marc
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

IKO

Wij van Movement Sports zijn één van de IKO centers van Nederland, wat betekent dat wij alleen maar werken met IKO gecertificeerde kitesurf instructeurs en werken volgens de methode en regels van de IKO. IKO staat voor International Kiteboarding Organization en is marktleider over de hele wereld op het gebied van kitesurf opleidingen. IKO leidt de instructeurs op om de klant op een juiste veilige manier op weg te helpen.

Vervolg

Heb je gekozen voor het 3 lessenpakket, maar wil je toch nog extra lessen? Dan hoef je enkel het verschil tot 5 lessen bij te betalen. Heb je het pakket van 5 lessen doorlopen en wil je toch nog graag lessen volgen. Dan betaal je vanaf les 6 en verder nog maar 1 vast gereduceerd tarief, vraag hierna bij de kassa.

Let op: je kan slechts 1x per seizoen een totaalpakket (3 of 5 lessen) afnemen. Het is niet mogelijk om de lessen van het vorige seizoen mee te laten tellen in de pakketen of vervolglessen die je in het huidige seizoen afneemt. Bij de start van het seizoen zullen de kosten weer beginnen bij 1, 3 of 5 lessenpakket en vervolgens het vaste tarief van de vervolg lessen.

Lesgarantie

Hydrofoilen is de mooie sport van het spelen met de wind en de natuur. Bij opgaven wordt er getracht de voorkeursdatum en tijd te handhaven, echter hebben wij de natuur niet in handen. Minimaal één dag voor aanvang van de les wordt er met u contact opgenomen, hierbij bespreken we de wind- en weersvoorspellingen. Bij twijfelachtige omstandigheden zullen we samen zoeken naar een nieuwe geschikte datum.

Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Offerte of Reserveren