Windsurfles kids

Windsurfles kids is speciaal voor stoere kinderen, die graag actief bezig zijn op het water. In de windsurfles kids wordt er les gegeven in kleine groepjes van 3 tot maximaal 6 personen.

Waarom windsurfles kids?

Spelenderwijs maken de kinderen kennis met een surfplank, het zeil, windrichting, het varen en draaien over het water. De lessen worden bij ons in groepen gegeven en duren 2 uur. Erg gezellig dus en precies lang genoeg om de concentratie erbij te houden en dus zo snel mogelijk te leren. Wij gebruiken extra stabiele surfplanken en kleine kinderzeiltjes, waardoor zelfs onze kleinste kinderen een ster worden!

Schrijf alleen in of met een groepje. Als je alleen inschrijft gaat de les alleen door onder voorbehoud van andere cursisten.

Windsurfles kids

Expeditie Robinson was super! Goede inhoudelijke spellen en erg leuke begeleiding. Locatie is prima, lekker aan het water!

Nina
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Prijs windsurfles kids

Een windsurfles groep van 2 uur kost €45,- per kind. Materiaal is bij de prijs inbegrepen. Wil je meteen 3 lessen afnemen, dan betaal je voor 3 lessen (totaal 6 uur) €125,- per kind.

Locatie

Kamperland is een geweldige windsurfspot, waar het water vlak is en lang ondiep. Movement Sports heeft een gezellig strandpaviljoen met zonneterras en bar. Hier kun je gezellig zitten met een ijsje, drankje, snack en/of tussendoortje. Verder kun je gebruik maken van onze omkleed ruimte, toiletten en doucheruimtes.

VWDS
Alle windurflessen worden gegeven door VWDS gecertificeerde instructeurs. VDWS International leidt instructeurs op voor diverse watersporten, waaronder windsurfen, en staat voor kwaliteit in de watersport.Windsurfles privé

Eén of meerdere prive windsurflessen helemaal afgestemd op jouw niveau!

€55per uur
Lees meer
Windsurfles duo

Leer samen met een vriend, vriendin of familielid windsurfen!

€55per 2 uur
Lees meer
Windsurfles groep

Leer samen windsurfen in een groepje van 3 tot 6 personen

€55per 2 uur
Lees meer
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek nu