Windsurfles duo

Windsurfen is een geweldige sport, die je snel kunt leren en waarbij je binnen de eerste les al je eerste meters kan maken!

Waarom windsurfles duo?

In een windsurfles duo krijg je met twee personen les van een instructeur en ben je goedkoper uit dan met een privé les. Binnen ons programma leren onze instructeurs je in korte tijd de basis van het windsurfen. Denk hierbij aan: materiaalkennis, windrichtingen, koers varen en meer.

Een ander voordeel is dat je de kitesurfles samen kunt volgen met je partner, een vriend of vriendin of een collega of familielid. Dat is wel zo gezellig. Alleen inschrijven kan ook. De les gaat dan alleen door onder voorbehoud van een andere cursist.

windsurfles duo

1 les

Een windsurfles duo kost €35,- per uur per persoon. Materiaal is bij de prijs inbegrepen.

€351 uur
Boek nu
2 lessen

Een windsurfles duo kost €35,- per uur per persoon. Materiaal is bij de prijs inbegrepen.

€702 uur
Boek nu
3 lessen

Een windsurfles duo kost €35,- per uur per persoon. Materiaal is bij de prijs inbegrepen.

€1053 uur
Boek nu

Deze zomer heb ik een aantal kite lessen gevolgd bij Movement sports. De organisatie/begeleiding en inhoud van de kite lessen is zeer professioneel te noemen. De nadruk ligt echt op de persoonlijke benadering en kwaliteit van de kite les. Dit alles bij een ongedwongen sfeer. Echt een aanrader!

Marc
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor


Locatie

Kamperland is een geweldige windsurfspot, waar het water vlak is en lang ondiep. Movement Sports heeft een gezellig strandpaviljoen met zonneterras en bar. Hier kun je gezellig zitten met een ijsje, drankje, snack en/of tussendoortje. Verder kun je gebruik maken van onze omkleed ruimte, toiletten en doucheruimtes.

VWDS
Alle windurflessen worden gegeven door VWDS gecertificeerde instructeurs. VDWS International leidt instructeurs op voor diverse watersporten, waaronder windsurfen, en staat voor kwaliteit in de watersport.

Windsurfles privé

Leer samen met een vriend, vriendin of familielid windsurfen!

€55per uur
Lees meer
Windsurfles groep

Leer samen windsurfen in een groepje van 3 tot 6 personen

€55per uur
Lees meer
Windsurfles kids

Leren windsurfen in kleine groepjes. Veiligheid en plezier staan voorop staat.

€45per 2 uur
Lees meer
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek Nu