Materiaal huren

Kun je al kitesurfen, maar heb je nog geen eigen materiaal? Bij Movement Sports kan je ook een complete kitesurfset huren. Voor meer informatie hierover kan je terecht bij jou kitesurfinstructeur of vraag het na via de mail of telefoon. Wij verhuren doorgaans alleen aan klanten van de Kitesurfschool van Movement Sports.

Boek nu
3 uur incl. materiaal – €75,-

3daagse prive kitesurfles gehad van eigenaar van de zaak. Goede les met veel goede tips waardoor ik snel leerde kitesurfen. Was super om te doen en ik ga hier zeker mee verder.

Desiree
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Wanneer materiaal huren?

Na een aantal kitesurf lessen kan jou kitesurf instructeur aangeven dat je klaar bent om zelfstandig het water op te gaan en verder te oefenen. Het vereisten niveau om materiaal te huren bij Movement Sports is dat je alles zelfstandig kan klaarmaken en naar beide kanten kan varen.

Wanneer je bij ons materiaal huurt kan je altijd aan een instructeur op het strand een tip vragen of hulp vragen bij problemen. Let op! Wij verhuren alleen aan voor onze eigen cursisten of wanneer je kunt aantonen dat je al voldoende kitesurf ervaring hebt.

Discover Ongedwongen Sfeer Discover Verwarmd sanitair op locatie Discover Binnen en buiten Ruimte Discover Gecertificeerde instructeurs Discover Gratis parkeermogelijkheden Discover Vlak en ondiep water Discover Accommodatie en verblijf Discover Eten, drinken en terras Discover Gemakkelijk bereikbaar

IKO

Wij van Movement Sports zijn één van de IKO centers van Nederland, wat betekent dat wij alleen maar werken met IKO gecertificeerde kitesurf instructeurs en werken volgens de methode en regels van de IKO. IKO staat voor International Kiteboarding Organization en is marktleider over de hele wereld op het gebied van kitesurf opleidingen. IKO leidt de instructeurs op om de klant op een juiste veilige manier op weg te helpen.

Lesgarantie

Kitesurfen is de mooie sport van het spelen met de wind en de natuur. Bij opgaven wordt er getracht de voorkeursdatum en tijd te handhaven, echter hebben wij de natuur niet in handen. Minimaal één dag voor aanvang van de les wordt er met u contact opgenomen, hierbij bespreken we de wind- en weersvoorspellingen. Bij twijfelachtige omstandigheden zullen we samen zoeken naar een nieuwe geschikte datum.

Kitesurfles privé

Eén of meerdere privé kitesurflessen helemaal afgestemd op jouw niveau!

€1102 uur
Lees meer
Kitesurfles duo

Leer samen met een vriend, vriendin of familielid kitesurfen!

€1053 uur
Lees meer
Kitesurfles groep

Leer samen kitesurfen in een groepje van 3 personen

€903 uur
Lees meer
Hydrofoil cursus

Kom zweven over het water! Voor ervaren kitesurfers.

€1102 uur
Lees meer
Vragen?
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Boek Nu