Hydrofoil cursus

Ben jij een ervaren kitesurfer en wil jij een keer iets nieuws proberen? Volg dan de Hydrofoil cursus. ‘Hydrofoilen’ geeft kitesurfen een nieuwe dimensie. Een hydrofoil is een soort draagvleugel die onder je kiteboard gemonteerd wordt, als je voldoende op snelheid komt stuwt deze je naar boven en ‘zweef’ je over het water.

1 les

Volg één les van 2 uur een leer de basis.

€1102 uur
Boek nu
3 lessen

Volg 3 lessen en zweef meters over het water.

€3106 uur
Boek nu
5 lessen

Volg 5 lessen en wordt een echte pro!

€52010 uur
Boek nu

De lessen

Een Hydrofoil cursus wordt alleen 1 op 1 gegeven. Wij starten met een uitleg over de verschillende onderdelen van de hydrofoil. Verder gaan we de do’s en dont’s behandelen zodat we de veiligheid tijdens de les kunnen waarborgen.

Na de materiaalkunde is het tijd voor de eerste kennismaking met de hydrofoil in het water. We starten met een kleine mast en iedere les bouwen de lengte op. Van dolfijnen over het water naar zweven over het water.

Met onze carnavalsvereniging hier een uitje geboekt. Het programma was divers en zelf samen te stellen. De instructeurs zijn jong en dynamisch, denken mee in wat je wilt. We hebben ook een BBQ bij geboekt, deze was lekker maar ging wel erg snel. We hebben een super dag beleefd bij Movement Sports

Manouk
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

IKO

Wij van Movement Sports zijn één van de IKO centers van Nederland, wat betekent dat wij alleen maar werken met IKO gecertificeerde kitesurf instructeurs en werken volgens de methode en regels van de IKO. IKO staat voor International Kiteboarding Organization en is marktleider over de hele wereld op het gebied van kitesurf opleidingen. IKO leidt de instructeurs op om de klant op een juiste veilige manier op weg te helpen.

Lesgarantie

Hydrofoilen is de mooie sport van het spelen met de wind en de natuur. Bij opgaven wordt er getracht de voorkeursdatum en tijd te handhaven, echter hebben wij de natuur niet in handen. Minimaal één dag voor aanvang van de les wordt er met u contact opgenomen, hierbij bespreken we de wind- en weersvoorspellingen. Bij twijfelachtige omstandigheden zullen we samen zoeken naar een nieuwe geschikte datum.

Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek nu