Teambuilding strand

Teambuilding strand organiseren? Onze activiteiten zijn niet alleen gericht op samenwerken, maar ook op plezier! Wij bieden dag of dagdeel vol leuke en uitdagende activiteiten op het strand en/of in het water. Je team moet tijdens de activiteiten goed samenwerken en communiceren. Gezamenlijk een doel bereiken en elkaar helpen en vertrouwen geeft een gevoel van overwinnen en bevordert de teamspirit! Tussen de activiteiten door is er voldoende ruimte voor gezelligheid. Dit kan eventueel in combinatie met een geheel verzorgde lunch. Of wat dacht je van een gezellige afsluiting met een heerlijke welverdiende BBQ op het strand!

Teambuilding strand activiteiten

Bij Movement Sports bieden we verschillende activiteiten voor een teambuilding strand dag. Hiervan zijn er een aantal in de vorm van een zeskamp. Een teambuilding strand dag boek je bij ons al  vanaf €19,50 per persoon. Bekijk verder op deze pagina een voorbeeld van hoe een teambuilding dag op het strand er uit kan zien, onze top 3 teambuilding activiteiten en informatie over faciliteiten en prijzen.

  • Persoonlijk en gezellig met enthousiast personeel.
  • Relaxte sfeer: geen strakke planning, alles mag.
  • Betaalbaar en inclusief diverse faciliteiten.
  • Ook ontbijt, lunch, diner en BBQ kunnen worden verzorgd.

Wij hebben echt genoten. Wat een top locatie ..top mensen..top spel….. Echt een aanrader. En Betaalbaar
Averkaart, 18 oktober 2017 op Tripadvisor

Teambuilding strand op maat!

Combineer één of twee van onze teambuilding activiteiten met een brainstormsessie, een strandwandeling of met één van onze andere activiteiten, zoals het hilarische bumperball of waterblobben. Wij hebben een gevarieerd aanbod van (licht) actieve, sportieve en hilarische activiteiten en helpen u graag met het samenstellen van jullie teambuilding strand dag. Vul de dag aan met ontbijt, lunch en/of een BBQ op het strand. Ook een teambuilding dag op locatie is mogelijk. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem dan contact met ons op!

Top 3 activiteiten voor teambuilding strand

Voorbeeld teambuilding strand

Hieronder hebben we een voorbeeld gemaakt van hoe een teambuilding strand dag er uit zou kunnen zien. Deze dag kan zowel bij goed als bij slecht weer georganiseerd worden. De activiteiten worden ruim ingepland. We maken er een actieve, gezellige dag van met voldoende tijd om bij te komen en bij te kletsen!

10.00 – 11.00 uur
11.00 – 12.00 uur
12.00 – 13.30 uur
13.30 – 14.30 uur
14.30 – 15.00 uur
15.00 – 16.00 uur
16.00 – 17.30 uur
17.30 – 20.00 uur
Aankomst: kennismaking, drinken en een kleine versnapering
Olympische beach games
Lunch, high tea of picknick
60 minutes to win it
Pauze
Bumperball
Douchen en omkleden
Barbecue op het strand

Eén van de activiteiten is eventueel ook te vervangen door bijvoorbeeld een strandwandeling. De dag, het dagdeel en de tijden zijn geheel naar wens in te plannen.

Eindeloze mogelijkheden

Bij Movement Sports zijn de mogelijkheden voor een teambuilding strand dag eindeloos. Een hele dag, een dagdeel en zelfs overnachten is mogelijk. Met of zonder lunch? Of willen jullie iets speciaals doen met de lunch? Dan kijken we graag of we dit kunnen regelen. Verder op deze pagina vind je meer informatie over alle beschikbare faciliteiten en onze prijzen.

Foto's teambuilding strand

outdoor teambuilding
teambuilding strand
Bedrijfsuitje zeeland

Eten, drinken en faciliteiten

  • Kleine versnaperingen zoals een kopje koffie of een ijsje zijn tegen betaling beschikbaar voor de deelnemers.
  • Ontbijt en lunch met verschillende broodjes inclusief drank kost €8,95 per persoon. Tegen meerprijs kunnen we ook een themalunch of een high tea of picknick organiseren.
  • Avondeten: een gezellige strandbarbecue kan vanaf €17,50 per persoon.

Meer informatie over de Lunch & BBQ is te vinden op de Prijzen en faciliteiten pagina.

Wanneer je bij ons een teambuilding strand activiteit of dag boekt, kunnen jullie gratis gebruik maken van onze faciliteiten, zoals omkleed ruimtes, douches en ons strandpaviljoen. Wil je ook overnachten? Boek dan een campingplek, beachhouse of chalet op het naastgelegen Roompot Beach Resort. Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid!

Bekijk onze faciliteiten en prijzen van de verschillende activiteiten,
eten en drinken.

Weet je genoeg?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een teambuilding strand dag!

Heb je nog vragen?
Neem dan contact met ons op!