Verhuur en Winkel

Ga je een dagje uit in Zeeland kom dan langs in onze verhuur en winkel. Wil je met vrienden en wil je leuke activiteiten doen zonder begeleiding? Bij Movement Sports is het mogelijk om hier materialen voor te huren. Bekijk hieronder alle materialen die wij verhuren. Daarnaast hebben wij ook een winkel met collecties van de merken Roxy, O’Neill, Quicksilver en nog veel meer.


Ook voor groepsactiviteiten op locatie, zoals een kamp of sportdag, een bedrijfsuitje, een vrijgezellendag of een groepsuitje met vrienden of familie, kun je bij ons materialen huren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Materialen en prijzen

Bekijk hier de materialen die wij verhuren. Prijzen per uur. Loop binnen of neem contact met ons op.

Reserveer nu

Voor alle materialen in de verhuur vragen wij een identiteiten bewijs/creditcard en een getekende eenmalige machtiging als borg. Bij het retourneren van de spullen in dezelfde staat verscheuren we de machtiging en krijgt u uiteraard ID/creditcard terug. Loop binnen of neem contact met ons op voor het huren van materialen.Winkel

Kleding collectie

Wij verkopen in onze winkel op het strand kleding en accessoires van diverse merken als O’neill, Roxy, Quicksilver en Duotone. De collectie staat hier online.

Movement Sports is het leukste outdoor centrum van Zeeland! Maar wist je dat we naast kitesurfles en groepsactiviteiten ook outdoor producten verkopen in onze winkel. De winkel is begonnen als kitesurfshop, maar naast een breed aanbod aan kitesurf-spullen verkopen we inmiddels ook ski/snowboard materiaal, camera’s, kleding en andere accessoires.


Ben jij nog op zoek naar de nieuwste uitbreiding voor jou ‘boardsports lifestyle’? Kom dan eens een kijkje nemen in onze kitesurfshop Zeeland. HIeronder een overzicht van de merken die wij voeren. Hebben we iets niet? Dan is het bijna altijd mogelijk om het voor je te bestellen.


Kitesurf materiaal

In onze school gebruiken wij de North Neo, Dice, Juice, QC bar en diverse boards. ION levert de school wetsuits, trapezes & impact vesten. Daarnaast kunnen wij kites, boards, wetsuits, trapezes en andere accessoires leveren van Ride Engine, Mystic, North, Best en Brunotti.


Outdoor kleding en accessoires

Onze winkel hangt elk jaar vol met de nieuwste lente en zomer collectie van O’neill. Kom langs bij ons op het strand in Kamperland om het te bekijken en passen! Verder zijn er natuurlijk nog veel accessoires die bij de ‘boardsports lifestyle’ horen, van actiesport camera’s tot gave horloges, we got you covered!


Wintersport materiaal

Naast de zomer hebben wij connecties met veel wintersport leveranciers. Met name voor ‘Freeriders’ kunnen wij veel verschillende ski en snowboard merken leveren zoals: Jones snowboards, Now bindingen, Armada en Black Crowe ski’s. Mons Royale houd ons warm met thermokleding gemaakt van fijne merino wol. En uiteraard mogen de belangrijkste accessoires als lawinepiepers en lawinerugzakken niet ontbreken, hiervoor werken we samen met Arva en ABS.


Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek Nu