Movement Sports is het leukste outdoor centrum van Zeeland! Wij zijn gefocust op watersport en strandactiviteiten zoals kitesurfen, maar gebruiken sport ook als middel voor het creëren van een unieke, sportieve en gezellige belevenis op het strand. Ons doel is je een geweldige ervaring te laten beleven, waarbij plezier met elkaar en in de sport voorop staat. Wil je meer over ons te weten komen? Lees gerust verder.


Over ons

In 2011 zijn wij als wind- en kitesurfschool begonnen op het strand van Roompot Beach Resort te Kamperland (vlakbij Vrouwenpolder). Vers van de opleiding leraar lichamelijke opvoeding, zochten we naar een uitdaging. Wij hebben onze expertise gekoppeld aan onze grootste hobby: kitesurfen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in beweging is, en zijn al snel vele activiteiten op en rondom het water gaan organiseren. Ongeacht de leeftijd en fysieke gesteldheid proberen we voor iedereen een passend buitensport aanbod te maken. Van het alleen aanbieden van surflessen, zijn we nu uitgegroeid tot een grote aanbieder van vele verschillende groepsuitjes in Zeeland. Groepsuitjes voor jong tot oud, actief tot passief en extreem tot uitdagend.


Waar we gestart zijn in Kamperland, maar wij hebben de meeste van onze activiteiten zo ingericht, dat we ook ter plaatsen leuke activiteiten kunnen aanbieden. Oftewel het outdoorbedrijf aan huis!


Meer over ons

Lees hier meer over ons of neem contact met ons op.

Neem contact op

Deze zomer heb ik een aantal kite lessen gevolgd bij Movement sports. De organisatie/begeleiding en inhoud van de kite lessen is zeer professioneel te noemen. De nadruk ligt echt op de persoonlijke benadering en kwaliteit van de kite les. Dit alles bij een ongedwongen sfeer. Echt een aanrader!

Marc
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek Nu