Movement Sports is het leukste outdoor centrum van Zeeland! Wij zijn gefocust op watersport en strandactiviteiten zoals kitesurfen, maar gebruiken sport ook als middel voor het creëren van een unieke, sportieve en gezellige belevenis op het strand. Ons doel is je een geweldige ervaring te laten beleven, waarbij plezier met elkaar en in de sport voorop staat.


In 2011 zijn wij als wind- en kitesurfschool begonnen op het strand van Roompot Beach Resort te Kamperland (vlakbij Vrouwenpolder) Vers van de opleiding leraar lichamelijke opvoeding, zochten we naar een uitdaging en hebben onze expertise gekoppeld aan onze grootste hobby kitesurfen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in beweging is en zijn dan al snel vele activiteiten op en rondom het water gaan organiseren. Ongeacht de leeftijd en fysieke gesteldheid proberen we voor iedereen een passend buitensport aanbod te maken. Van het alleen aanbieden van surflessen, zijn we nu uitgegroeid tot een grote aanbieder van vele verschillende groepsuitjes in Zeeland. Groepsuitjes voor jong tot oud, actief tot passief en extreem tot uitdagend.


Waar we gestart zijn in Kamperland hebben wij de meeste van onze activiteiten zo ingericht, dat we ook ter plaatsen leuke activiteiten komen aanbieden, oftewel het outdoorbedrijf aan huis!


Meer over ons

Lees hier meer over ons of neem contact met ons op.

Neem contact op

heel leuk, voor iedereen tijdens een personeelsfeest van een behoorlijk gemêleerd gezelschap. Goed ingeschat qua activiteiten en ook veel vrijheid.

Leontien
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek Nu