Actief vrijgezellenfeest vrouwen

Organiseer een onvergetelijk vrijgezellenfeest op het strand voor je vriendin of zus! Wissel hilarische activiteiten af met sportieve activiteiten of maak er een wat meer ontspannen dag van. Tussendoor is er voldoende tijd om bij te komen en te kletsen.
Neem zelf je broodjes mee of laat ons een lekkere lunch, high tea of picknick organiseren. Stel zelf of samen met ons je vrijgezellenfeest samen. De mogelijkheden zijn eindeloos, ongeacht welk budget. Bij ons boek je al een vrijgezellenfeest activiteit vanaf €19,50 per persoon! En ben je met meer dan 15 personen, dan wordt het nog goedkoper. Het team van Movement Sports helpt je graag de ideale vrijgezellendag organiseren voor jullie groep!

Foto's actief vrijgezellenfeest vrouwen

actief vrijgezellenfeest vrouwen
vrouwen vrijgezellenfeest
Bumperball
vrijgezellenfeest-vrouwen-actief

Voorbeeld actief vrijgezellenfeest vrouwen

Om een idee te geven hoe een actief vrijgezellenfeest er bij ons uit kan zien, hebben we hieronder een voorbeeld gemaakt van een actieve dag die bij goed weer, maar ook bij een wat lagere temperatuur kan worden georganiseerd. Omdat we er een leuke, gezellige dag vol lol van maken, plannen we de activiteiten graag ruim in!

10.30 – 11.30 uur
11.30 – 12.30 uur
12.30 – 14.00 uur
14.00 – 15.00 uur
15.00 – 15.30 uur
15.30 – 16.30 uur
16.30 – 18.00 uur
18.00 – 21.00 uur
21.00 – ??.?? uur
Aankomst: kennismaking, drinken en een kleine versnapering
Bumperball
Lunch: zelf meegenomen of van te voren bestelde lunch, high tea of picknick
Suppen
Pauze
Water blobben
Douchen en aankleden voor het avondprogramma
Barbecue
Avondprogramma: zelf in te vullen

Eén van deze activiteiten is ook in te wisselen voor een strandwandeling of zonnen op het strand.

Eindeloze mogelijkheden

Bij Movement Sports kan en mag in principe alles! Een dag(deel) of een dag met overnachting. Inclusief of exclusief lunch en BBQ. Het kan allemaal. En wil je de activiteiten een persoonlijk tintje geven, dan denken we graag met je mee. Lees hieronder meer over eten, drinken en faciliteiten of bekijk alle verschillende activiteiten.

Top 3 activiteiten voor een actief vrijgezellenfeest vrouwen

Bumperball

Een unieke en hilarische activiteit! Speel voetbal of een ander spel in een grote opgeblazen bubbel. Rennen, springen, vallen, rollen, bumpen alles is geoorloofd! Een toffe funsport die uitdagend en leuk is om te spelen voor iedere leeftijd!

Suppen

Stand Up Paddle: met een groot surfboard en een peddel ga je het water op. Je staat rechtop op de ‘SUP’ en peddelt als een gondelier over de Oosterschelde en door de jachthaven.

Water blobben

Spring alleen of samen vanaf vier meter hoogte op het kussen onder je. De persoon die op het kussen zit  wordt – soms wel meters – omhoog gelanceerd. 1, 2, 3 en…..Woooow! Daar vlieg je dan. Vooral heel veel lol!

Eten, drinken en faciliteiten

  • Kleine versnaperingen zoals een kopje koffie of een ijsje zijn tegen betaling beschikbaar voor de deelnemers.
  • Ontbijt en lunch met verschillende broodjes inclusief drank kost €8,95 per persoon. Tegen meerprijs kunnen we ook een themalunch of een high tea of picknick organiseren.
  • Avondeten: een gezellige strandbarbecue kan vanaf €17,50 per persoon.

Meer informatie over de Lunch & BBQ is te vinden op de Prijzen en faciliteiten pagina.

Wanneer jullie bij ons eens actief vrijgezellenfeest boeken, kunnen jullie gratis gebruik maken van onze faciliteiten, zoals omkleed ruimtes, douches en ons strandpaviljoen. Wil je ook overnachten? Boek dan een campingplek, beachhouse of chalet op het naastgelegen Roompot Beach Resort. Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid!

Bekijk onze faciliteiten en prijzen van de verschillende activiteiten,
eten en drinken.

Weet je genoeg?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een actief bedrijfsuitje in Zeeland!

Heb je nog vragen?
Neem dan contact met ons op!