Bedrijfsuitje Zeeland

Een bedrijfsuitje Zeeland organiseren? Bij Movement Sports regel je snel en makkelijk een leuk en origineel bedrijfsuitje. Wij begrijpen dat uw medewerkers divers zijn; misschien is de een wel heel sportief, terwijl de ander sporten helemaal niet leuk vindt. Door ons brede scala aan activiteiten, onze flexibiliteit en de relaxte sfeer kunnen wij hier perfect op inspelen. Het personeelsuitje wordt dan ook echte en teamuitje, waarbij iedereen het naar zijn zin heeft!

  • Persoonlijk en gezellig met enthousiast personeel.
  • Relaxte sfeer: geen strakke planning, alles mag.
  • Betaalbaar en inclusief diverse faciliteiten.
  • Ook ontbijt, lunch, diner en BBQ kunnen worden verzorgd.

Hele leuke dag gehad met enthousiaste medewerkers. Voor ieder niveau een passend spel uit het uitgebreide aanbod!
Djouwsma, 7 december 2016 op Tripadvisor

Bedrijfsuitje Zeeland activiteiten

Wij hebben een zeer breed aanbod aan activiteiten; van mountainbiken, tot waterblobben en beach escape. Volop mogelijkheden dus! Samen met ons kiest u één of meerdere activiteiten. Ook een bedrijfsuitje op locatie behoort tot de mogelijkheden. Bekijk verder op deze pagina de top activiteiten voor een bedrijfsuitje Zeeland.

Bij veel activiteiten moeten de deelnemers samenwerken om een resultaat te bereiken. Maar naast samenwerken is ook plezier maken een onderdeel van onze activiteiten. Een bedrijfsuitje Zeeland bij Movement Sports is dan ook zeer bevorderlijk voor de teamspirit!

  • Groepsuitjes op maat voor een unieke beleving.
  • Plezier voor jong en oud; sportief of lekker ontspannen.
  • Snelle aaneenschakeling van activiteiten en veel variatie.
  • Samenwerken; een ieder is belangrijk om het spel te voltooien.

Wij hebben echt genoten. Wat een top locatie ..top mensen..top spel….. Echt een aanrader. En Betaalbaar
Averkaart, 18 oktober 2017 op Tripadvisor

Bekijk hieronder onze activiteiten voor bedrijfsuitje zeeland

Bedrijfsuitje Zeeland op maat!

Bij Movement Sports kunt u alle kanten op. Wilt u een dag vol activiteiten, een losse activiteit of een middag plezier met een afsluitend diner of BBQ op het strand? Wij maken voor u een bedrijfsuitje op maat. Zeer sportief of licht actief? Een grote groep of juist een kleine groep? Bij Movement Sports kan en mag in principe alles. Bij het arrangement is het mogelijk om een ontbijt, lunch of BBQ te boeken. Ook koffie, thee, fris en kleine versnaperingen zijn bij ons te bestellen. Wij zorgen ervoor dat het een dag wordt waar nog lang over nagepraat word door iedereen!

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden voor een bedrijfsuitje Zeeland!

teambuilding strand

Teambuilding strand

Gezamenlijk een doel bereiken en elkaar helpen en vertrouwen bevordert de teamspirit! En tussendoor is er natuurlijk voldoende ruimte voor gezelligheid.

Bedrijfsuitje strand

Bedrijfsuitje strand

Een bedrijfsuitje op het strand organiseren? Bekijk hier de uitgebreide mogelijkheden voor een actieve en gezellige dag met je team!

Bedrijfsuitje aan zee

Bedrijfsuitje aan zee

Geniet van zon, zee en strand met een bedrijfsuitje aan zee. Gegarandeerd succes met onze leuke en uitdagende activiteiten op het strand en in het water!

Foto’s bedrijfsuitje Zeeland