Kitesurfen onder supervisie

Kun je al kitesurfen, maar vind je het fijn om te kitesurfen onder supervisie? Of heb je net een periode van lessen achter de rug, maar nog geen spullen en voel je je zekerder met supervisie? Dan zijn deze lessen de oplossing! Kitesurfen onder supervisie van een ervaren instructeur vanaf het strand.

Boek nu
3 uur incl. materiaal – €75,-
3 uur excl. materiaal – € 45,-

Deze zomer heb ik een aantal kite lessen gevolgd bij Movement sports. De organisatie/begeleiding en inhoud van de kite lessen is zeer professioneel te noemen. De nadruk ligt echt op de persoonlijke benadering en kwaliteit van de kite les. Dit alles bij een ongedwongen sfeer. Echt een aanrader!

Marc
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Waarom kitesurfen onder supervisie?

Na een aantal kitesurf lessen geeft je kitesurf instructeur aan dat je klaar bent om zelfstandig het water op te gaan. Maar meestal heb je dan nog geen set. En omdat je nog maar weinig kitesurf ervaring hebt, is het toch ook wel spannend om alles alleen te doen.

Wanneer je gaat kitesurfen onder supervisie zal onze kitesurf instructeur je begeleiden en kun je ook gebruik maken van onze kitesurf spullen. Let op! Deze lessen zijn alleen mogelijk voor onze eigen cursisten of wanneer je kunt aantonen dat je al voldoende kitesurf ervaring hebt.

IKO

Wij van Movement Sports zijn één van de IKO centers van Nederland, wat betekent dat wij alleen maar werken met IKO gecertificeerde kitesurf instructeurs en werken volgens de methode en regels van de IKO. IKO staat voor International Kiteboarding Organization en is marktleider over de hele wereld op het gebied van kitesurf opleidingen. IKO leidt de instructeurs op om de klant op een juiste veilige manier op weg te helpen.

Lesgarantie

Kitesurfen is de mooie sport van het spelen met de wind en de natuur. Bij opgaven wordt er getracht de voorkeursdatum en tijd te handhaven, echter hebben wij de natuur niet in handen. Minimaal één dag voor aanvang van de les wordt er met u contact opgenomen, hierbij bespreken we de wind- en weersvoorspellingen. Bij twijfelachtige omstandigheden zullen we samen zoeken naar een nieuwe geschikte datum.

Kitesurfles privé

Eén of meerdere privé kitesurflessen helemaal afgestemd op jouw niveau!

€1102 uur
Lees meer
Kitesurfles duo

Leer samen met een vriend, vriendin of familielid kitesurfen!

€1053 uur
Lees meer
Kitesurfles groep

Leer samen kitesurfen in een groepje van 3 personen

€903 uur
Lees meer
Hydrofoil cursus

Kom zweven over het water! Voor ervaren kitesurfers.

€1102 uur
Lees meer
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek Nu