Kitesurfshop Zeeland

Movement Sports is het leukste outdoor centrum van Zeeland! Maar wist je dat we naast kitesurfles en groepsactiviteiten ook outdoor producten verkopen in onze winkel. De winkel is begonnen als kitesurfshop, maar naast een breed aanbod aan kitesurf-spullen verkopen we inmiddels ook ski/snowboard materiaal, camera’s, kleding en andere accessoires.

Ben jij nog op zoek naar de nieuwste uitbreiding voor jou ‘boardsports lifestyle’? Kom dan eens een kijkje nemen in onze kitesurfshop Zeeland. HIeronder een overzicht van de merken die wij voeren. Hebben we iets niet? Dan is het bijna altijd mogelijk om het voor je te bestellen.

Kitesurf materiaal

In onze school gebruiken wij de North Neo, Dice, Juice, QC bar en diverse boards. ION levert de school wetsuits, trapezes & impact vesten. Daarnaast kunnen wij kites, boards, wetsuits, trapezes en andere accessoires leveren van Ride Engine, Mystic, North, Best en Brunotti.

Kitesurf materiaal huren

Begin je net met kitesurfen? Of  wil je het gewoon een keer proberen? Dan kun je bij ons ook kitesurf materiaal huren. Zo kun je eerst kijken of kitesurfen wat voor je is. En zo ja, welk materiaal je fijn vindt. Ga naar de pagina verhuur

Outdoor kleding en accessoires

Onze winkel hangt elk jaar vol met de nieuwste lente en zomer collectie van O’neill. Kom langs bij ons op het strand in Kamperland om het te bekijken en passen! Verder zijn er natuurlijk nog veel accessoires die bij de ‘boardsports lifestyle’ horen, van actiesport camera’s tot gave horloges, we got you covered!

Wintersport materiaal

Naast de zomer hebben wij connecties met veel wintersport leveranciers. Met name voor ‘Freeriders’ kunnen wij veel verschillende ski en snowboard merken leveren zoals: Jones snowboards, Now bindingen, Armada en Black Crowe ski’s. Mons Royale houd ons warm met thermokleding gemaakt van fijne merino wol. En uiteraard mogen de belangrijkste accessoires als lawinepiepers en lawinerugzakken niet ontbreken, hiervoor werken we samen met Arva en ABS.