Schoolkamp organiseren?

Een schoolkamp organiseren voor de basis- of middelbare school? Het leukste schoolkamp boek je bij ons. Wij organiseren uitdagende all-in schoolkampen in Zeeland of op locatie. Door onze ruime ervaring kunnen wij een groot deel van de organisatie uit handen nemen, zodat ook de organisatie volop kan genieten.

Plezier & teamspirit

Wij bieden een zeer breed scala aan activiteiten die gegarandeerd zorgen veel plezier en hilariteit. Maar ook samenwerken en teamspirit zijn belangrijke elementen in onze schoolkampen. De activiteiten op het kamp worden begeleid door professionele instructeurs. Al onze instructeurs zijn opgeleid en ervaren en een groot deel van onze instructeurs is ook werkzaam binnen het onderwijs.

“Goed georganiseerd, leuke activiteiten, flexibel team!”
Rick Mertens op Facebook

All-in & op maat

Het schoolkamp wordt geheel op maat gemaakt. Samen zorgen we voor voldoende uitdaging en variatie in de activiteiten. En natuurlijk is er ook ruimte voor rustmomenten. Eten en drinken worden (in overleg) geheel verzorgd. Een echte aanrader is onze strandbarbecue! En hoe heerlijk is het om in de ochtend gezellig samen te ontbijten op het strand!?!

Flexibel & een concurrerende prijs

Bij Movement Sports zijn we erg flexibel. Wij bieden tal van activiteiten en u kunt zelf bepalen welke en hoeveel activiteiten u doet. Hoe groot of klein de groep en het budget ook is, u kunt altijd bij ons terecht. Wij bieden een concurrerende prijs die afhankelijk is van het aantal activiteiten en de grootte van de groep. Bekijk hier een voorbeeld van een driedaags schoolkamp.

Bekijk hieronder activiteiten voor schoolkampen of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Schoolkamp activiteiten

Hieronder vind je onze top 3 schoolkamp activiteiten. Klik op de button voor een compleet overzicht van al onze activiteiten.

Schoolkamp foto’s