Prijzen groepsactiviteiten Zeeland

De onderstaande prijzen zijn gebaseerd op 8 personen. Ben je met een grote groep? Dan kan je korting wel oplopen tot 40%. Ons strandpaviljoen heeft binnen een capaciteit van maximaal 70 personen. Op ons terras kunnen daarnaast 40 personen overdekt zitten. Is droog zitten niet belangrijk, dan kunnen we tot 200 deelnemers activiteiten verzorgen.

Verhuur materiaal

Het is ook mogelijk om materialen bij ons te huren. Ga voor meer informatie naar verhuur en winkel.


1 activiteit

Inclusief welkom en afsluiting (75 minuten)

€19,50Per persoon
Offerte aanvragen
2 activiteiten

Inclusief welkom en afsluiting (2x 75 minuten)

€36,00per persoon
Offerte aanvragen
3 activiteiten

Inclusief welkom, afsluiting en pauze (3x 75 minuten)

€50,00Per persoon
Offerte aanvragen
>3 activiteiten

Inclusief welkom, afsluiting en pauze

Op aanvraag
Offerte aanvragen

Faciliteiten locatie Kamperland

Wanneer je bij ons een groepsuitje boekt, kunnen je gratis gebruik maken van onze faciliteiten, zoals omkleed ruimtesdouches. Daarnaast kun je gebruik maken van ons terras met horeca. Wil je ook overnachten? Boek dan een campingplek, beachhouse of chalet op het naastgelegen Roompot Beach Resort. Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid!


Eten & Drinken

Movement Sports heeft een strandpaviljoen waar je gezellig kunt zitten met een ijsje, drankje, snack en/of tussendoortje. Bij groepsuitjes, zoals bedrijfsuitjes, kampen en vrijgezellenfeesten is het ook mogelijk om op locatie Kamperland gezamenlijk te ontbijten, lunchen en/of borrelen. Ter afsluiting van de dag kan er ook een BBQ op het strand verzorgd worden. Lees hier meer over op de pagina eten & drinken.

Expeditie Robinson was super! Goede inhoudelijke spellen en erg leuke begeleiding. Locatie is prima, lekker aan het water!

Nina
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek Nu