Prijzen groepsactiviteiten Zeeland

De onderstaande prijzen zijn gebaseerd op 8 personen. Ben je met een grote groep? Dan kan je korting oplopen tot 50%. Onderstaande prijzen zijn dus vanaf prijzen, vraag dus voor een exacte prijs voor jouw groep een offerte op. We kunnen groepen tot 200 personen activiteiten en horeca aanbieden. Ons strandpaviljoen heeft binnen een zitcapaciteit van maximaal 70 personen en daarnaast buiten onder de stretchtent nog een mogelijk voor 40 personen. Indien het mooi weer is kunnen we met de gehele groep tot 200 personen buiten zitten.


1 activiteit

Inclusief welkom en afsluiting (75 minuten)

€19,50Per persoon
Offerte aanvragen
2 activiteiten

Inclusief welkom en afsluiting (2x 75 minuten)

€36,00per persoon
Offerte aanvragen
3 activiteiten

Inclusief welkom, afsluiting en pauze (3x 75 minuten)

€50,00Per persoon
Offerte aanvragen
>3 activiteiten

Inclusief welkom, afsluiting en pauze

Op aanvraag
Offerte aanvragen

Faciliteiten locatie Kamperland

Wanneer je bij ons een groepsuitje boekt, kunnen je gratis gebruik maken van onze faciliteiten, zoals omkleed ruimtesdouches. Daarnaast kun je gebruik maken van ons terras met horeca. Wil je ook overnachten met een grote groep? Boek dan via ons een campingplek, beachhouse of chalet op het naastgelegen Roompot Beach Resort. Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid!

Klik hier voor al onze faciliteiten.


Horeca

Movement Sports heeft een strandpaviljoen waar je gezellig kunt zitten met een ijsje, drankje, snack en/of tussendoortje. Bij groepsuitjes, zoals bedrijfsuitjes, kampen en vrijgezellenfeesten is het ook mogelijk om op locatie Kamperland gezamenlijk te ontbijten, lunchen en/of borrelen. Ter afsluiting van de dag kan er ook een BBQ op het strand verzorgd worden. Lees hier meer over op de pagina eten & drinken.

Met collegas op weekend waarbij we in verschillende teams eerst gingen beach escapen en toen mega suppen. Hebben n fantastische middag gehad!! Orginele beach escape en hilarische megasup. Maakte ons weekend

Laura
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor
Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek Nu